-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
دوست عزیز قالب شما چی میباشد ؟
قالبیت RTL را دارد ؟
اگر قابلیت RTL را دارد نیازی به فارسی سازی نمی باشد . اما اگر ندارد مقاله زیر در این ضمینه به شما کمک می کند .
البته روش فارسی سازی قالب ها متفاوت میباشد و باید با HTML & CSS اشنایی داشته باشید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نام قالب یا دمو قالب را درج کنید تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم شما را .
موفق باشید .
مرسي از راهنماييتان
يه سايتيه آموزشي هست
اين لينكشه .
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين. من مدرس دانشگاه و دبير آموزش و پرورش هستم. به نظرتون به دردم مي خوره؟ از طريق يكي از دوستان انجمن پيداش كردم ،من كه خيلي خوشم اومده.
لطفا جهت فارسي سازي راهنماييم كنين.
اينم مشخصاتشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] FEATURES
- Validates with CSS3
- Choose fluid or fixed[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]widths
- SQL dump available
- 32 module positions
- NEW S5 Image and Content Fader v2
- Olark Chat module
- Add 3 backgrounds: top, entire body and bottom
- Sliced PSDs included
- 5 color presets included! Red, Brown, Green, Blue, and Gray
- Site Shaper available
- Fully collapsible module positions
- Set background images and color via template parameters
- NEW Multibox enabled
- Tool Tips enabled
واين هم دموي قالب
ویرایش توسط mastermanager : 08-19-2012 در ساعت 06:02 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-19-2012 05:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)