من فقط میخواستم مطالب تو صفحه اصلی سایت به همین شکلی که عرض کردم نمایش داده بشه ولی مثلینکه اشتباه از خود من بود وقتی داشتم برای نمایش مطالب تو سایت از ماژول استفاده میکردم برای نمایش مطالب در موقعیت content-bot قالب سایت از یه ماژول به اسم " مجموعه مطالب " به جای ماژول "نکته ها -مطالب" که از ماژول های اصلی خود جومولا هستند استفاده کردم. چون ماژول مجموعه مطالب فقط لیست وار نشون میده ولی ماژول نکته ها-مطالب تمام مطلب رو با عکس و باقی چیز ها نشون میدهنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه اشکالی که باز هم وجود داره اینه که گزینه ادامه مطلب زیر مطلب وجود نداره ولی میشه با عنوان مطلب که تو تنظیمات ماژول لینک دار تعیینش کردم به خود ادامه مطلب رفت
ولی بازم از اون مهمتر یه چیزیه که داره اعصابم رو خورد میکنه و اونم اینه که هر صفحه جدیدی که باز کنی دقیقا بالای همون مطالب که تو صفحه نشون داده بود نشون داده میشه و اگه 100 تا لینک رو هم باز کنی تو همون صفحه و بالای مطالب قبلی که نمایش داده شده نشون داده میشه و علتش رو هم نفهمیدم
لطفا تو این زمینه هم راهنمایی کنین

علاقه مندی ها (Bookmarks)