-
مگه همین پوشه سایت نیست؟
سلام و درود
مگه عکس زیر همین منظور این جملات نیست که گفته سایت رو از ftp آپلود کنید؟؟البته من اول آپلودش کردم بعد تنظیمات فایل configuration.php رو توی خود هاست انجام دادم(اشتباه نیست که هست؟).Website h4367m.jsite.tk has been successfully installed on the server.
Please delete the file "default.php" from the public_html folder and upload your website by using FTP or web based File Manager.

اگه نیست دوباره باید همین پوشه رو آپلود کنم؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-22-2012 12:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
ابتدا بگویید شما چه کاری انجام داده اید؟؟
یا حق.
-
-
اول سایت رو به صورت مجازی با xampp درست کردیم بعد یه خروجی گرفتیم و اونو توی دیتابیسی که توی هاست درست کرده بودیم ایمپورت کردیم و بعد هم تنظیمات configuration رو انجام دادیم و وقتی که میخواییم بریم توی سایت این جملات مبنی بر حذف default.php اومدند که اینکار رو هم انجام دادیم و در ادامه نوشته: upload your website by using FTP or web based File Manager ،مگه همین پوشه سایت نیست که ما آپلود کردیم پس چرا دوباره گفته آپلودش کنیم؟
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
درود

چرا هیشکی جواب سوالی رو که پرسیدم نمیده؟؟؟اینا که همه جواب انحرافین!!!!من طبق همین آموزش انجامش دادم که به این سوال رسیدم.
-
-
دوست عزیز من جملات شما رو خونده ام اما هنوز دقیقا متوجه نشده ام چه کار کرده اید
شما هم دیتا بیس و هم فایل های جوملا رو باید منتقل کنید
دیتا بیس که مشخصه فایل ها رو چه کار کرده اید؟ آیا قبل از انتقال فایل ها ، فایلی از قبل اونجا وجود داشت؟
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من جملات شما رو خونده ام اما هنوز دقیقا متوجه نشده ام چه کار کرده اید
شما هم دیتا بیس و هم فایل های جوملا رو باید منتقل کنید
دیتا بیس که مشخصه فایل ها رو چه کار کرده اید؟ آیا قبل از انتقال فایل ها ، فایلی از قبل اونجا وجود داشت؟
هر دو رو منتقل کردم اما بازم فقط همینو مینویسه الان از نو انجامش اگه مشکل داشت بازم سوال میپرسم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)