-
مشکل در ارسال مطالب در صفحه ی اول سایت
با سلام و خسته نباشید خدمت دست اندرکاران محترم بخش پشتیبانی سایت ساز جوملا
یک سوالی فنی در حوزه ی ارسال مطالب داشتم...
اصولا در اکثر مدیریت محتواها زمانیکه مدیر یک مطلب ارسال می کنه
اون مطلب به صورت خلاصه و با لینک ادامه ی مطلب در زیر آن در سایت درج می شه
مانند خیلی از وبلاگ ها و یا سایر مدیریت محتوایی مثل ورد پرس...
اما در جوملا...برای انجام این کار راه حلی پیدا نکردم.
لطفا راهنماییم کنیم تا بتونم مطالبی را که ارسال می کنم وبلاگ وار ، پشت سر هم و زیر هم قرار بگیرند...
دقیقا مثل درج مطالب در سایت هایی مثل میهن دانلود و....که مطالب ارسال شده در زیر همدیگه قرار می گیرند
و دیگه نیازی نباشه حتما بخش ویژه فعال باشه....
ممنونم منتظر راهنمایی های شما هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-22-2012 05:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
براحتی این کار قابل انجام خواهد بود:
دوست عزیز شما یک منو بسازید و نوع منو نمایش مطلب بصورت بلاگ قرار دهید
-
-
راهنمایی بیشتر
ببخشید
می تونم درخواست کنم کمی فنی تر توضیح بدین
به عنوان مثال قصد ایجاد منو دارم
ما سه نوع منو داریم از جمله اصلی و....
وقی ساختم چجور به صورت بلاگ تبدیلش کنم
ضمنا بنده از نسخه ی 2.5 استفاده می کنم
ممنون می شم بیشتر راهنمایی کنید
-
-
دوست عزیزم شما ابتدا یک مجموعه بسازید با نام بالفرض صفحه اصلی
بعد یک منو ایجاد کنید از نوع نمایش بصورت بلاگ و اونجا از تون مجوعه موردنظرتون که میخواید بصورت بلاگی نمایش بده رو میخواد و مشخصی کنید
کار تمام است.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیزم شما ابتدا یک مجموعه بسازید با نام بالفرض صفحه اصلی
بعد یک منو ایجاد کنید از نوع نمایش بصورت بلاگ و اونجا از تون مجوعه موردنظرتون که میخواید بصورت بلاگی نمایش بده رو میخواد و مشخصی کنید
کار تمام است.
این روش اشتباه و خطا داره:
در مورد مطالبی که دسته بندی می شن چجور می شه در صفحه ی اول به این روش انجام داد
-
-

نوشته اصلی توسط
hamedpotter
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این روش اشتباه و خطا داره:
در مورد مطالبی که دسته بندی می شن چجور می شه در صفحه ی اول به این روش انجام داد
اگر لطف کنید اشتابهش رو ذکر بفرمایید ممنون میشم
-
-
دوست عزیز سلام
لطفا مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
دوست عزیز سلام
لطفا مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
یا حق.
با روشی که شما فرمودین مطالب به صورت زیر مجموعه قرار می گیرند در حالی که بنده قصد دارم تمام مطالبی که منتشر می شن...در همون زمان در صفحه ی اول به نمایش درآمده درست مانند برخی سایت مانند میهن دانلود...سایت دمنتور..و......
خواهش می کنم کمکم کنید
ساعت ها مشغول جوملا هستم ولی انگار........مدیریت محتوای کاربردی نیست.....اینقدر پیچیدگی داره که همه ازش فرار می کنن
-
-

نوشته اصلی توسط
hamedpotter
با روشی که شما فرمودین مطالب به صورت زیر مجموعه قرار می گیرند در حالی که بنده قصد دارم تمام مطالبی که منتشر می شن...در همون زمان در صفحه ی اول به نمایش درآمده درست مانند برخی سایت مانند میهن دانلود...سایت دمنتور..و......
خواهش می کنم کمکم کنید
ساعت ها مشغول جوملا هستم ولی انگار........مدیریت محتوای کاربردی نیست.....اینقدر پیچیدگی داره که همه ازش فرار می کنن
این نظر شخصی جنابعالی هست،وگرنه کار با جوملا بسیار راحت هست و پرکاربردترین سیستم مدیرت محتوی هستش.کافیه مطالب دانشنامه رو مطالعه بفرمایید دوست عزیزم.شما بدون مطالعه سراغش رفتید مشخصه که...
راجع به سوالاتونم عرض کنم که:
اونم کاری نداره شما یه مجموعه بسازید کل مطالب رو به اون مجموعه اختصاص بدید بعد یه منو بسازید و اون مجموعه رو براش تعریف کنید؛مطالب همه در اون صفحه اصلی شما قرار خواهند گرفت حتی خودشون اتوماتیم صفحه بندی میشن
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام حق با شماست.... ولی به عنوان مثال این وبلاگ بنده ست.... cockatiels.blogsky.com وقتی که واردش می شن می بینین...که مطالبی رو پست کردم براساس محتوا طبقه بندی شدن و روی صفحه ی اصلی نمایش داده می شن آیا روش شما در مورد مطالب و دسته بندی کردن آن ها و در عین حال نمایش آنها بر اساس دسته ای که در اون قرار دارن نمایش داده می شن؟؟؟ یا چنین چیزی تنها مختص وردپرس هست... و سای وبلاگها و چنین چیزی در جوملا وجود نداره پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)