-
لطفاً مشکل این نصب رو برطرف کنید.
سلام و درود
من میخواستمجوملا رو روی هاست نصب کنم که ارور داد و نمیدونم مشکل چیه لطفاً فیلم زیر رو بازبینی کنید و اشتباهم رو برطرف کنید.من فایل جوملا رو به هاست انتقال دادم و بعد توی پوشه joomla اکسترکت کردم و بعد نصب رو انجام دادم .
فیلم نصب: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-23-2012 06:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چه اروری و در چه مرحله ای میده؟
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز آموزش رو آقای ایرانیان عزیز لینک دادند بنده چند نکته رو که معمولا کاربرها فراموش میکنند رو عرض میکنم خدمتتون:
1.بعد از ساخت دیتابیس حتما سطح دسترسی یوزر رو تنظیم کنید
2.درقسمت نصب جوملا بخش ورود اطلاعات برای هاست رو؛حتما با پیشوند ها وارد نمایید.
3.دیتابیس رو بروی sqli تنظیم نمایید.
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
چه اروری و در چه مرحله ای میده؟
یا علی
سلام و درود
عذر میخوام من فیلم رو گذاشتم که شما با تمام جزئیات آشنا بشید حجمش فقط 1.5مگابایته اگه اونو دانلود کنید متوجه میشید که تمام مراحل رو انجام دادم اما بازم ارور میده؛لطفاً با دیدن فیلم مشکل رو بگید.ممنون
-
-
سلام
فیلم رو بررسی کردم
موقع نصب جوملا بر روی هاست رایگان : هاست نیم رو به جای لوکال هاست شما باید بزنید mysql.jahromweb.ir
بدون مشکل نصب میشه
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
سلام
فیلم رو بررسی کردم
موقع نصب جوملا بر روی هاست رایگان : هاست نیم رو به جای لوکال هاست شما باید بزنید mysql.jahromweb.ir
بدون مشکل نصب میشه
موفق باشید
ممنون راه حل همین بود
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)