-
مشکل در ورود به مدیریت جوملا 1.5
سلام
سایتم مثل ساعت داشت کار میکرد تا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که خوشبختانه با راهنمایی دوستان حل شد.
حالا دیگه نمیتونم به سایت لاگین کنم. هرچی یوزر و پس میدم وارد نمیشه. از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ادمین از طریق database کلمه عبورمو ریست کردم ولی بازم وارد سایت نمیشه. (این کارو قبلا رو سایت های دیگه انجام داده بودم و جوابم گرفته بودم)
فکر کنم 2 تا راه بیشتر ندارم که:
- حالا من چطور وارد بشم؟؟؟
- یا چجوری backup بگیرم که کل کارایی که کردم نپره و یه جوملای دیگه بنصبم و این backup بریزم روش؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2012 08:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از طریق پایگاه داده یه کاربر دیگه بسازید و اونو مدیر کل سیستم کنید و با اون وارد بشید و نتیجه رو بگید
قبل از این کار از پایگاه داده بک آپ بگیرید
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
شرمنده یادم رفت بگم این روش رو هم تست کرده بودم و نتیجه ای در بر نداشت!
ببین از دسترسی فایل هام نیست؟
-
-
گفتی پی اچ پی ادمین رو هم رفتی؟؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
fatehfathi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گفتی پی اچ پی ادمین رو هم رفتی؟؟؟؟
آره عزیز برادر
-
-
دروود
ادرس سایت رو قرار بدید !
اگر همه موارد رو امتحان کردبد تنها راه بازگردانی بکاپ هست
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
ادرس سایت رو قرار بدید !
اگر همه موارد رو امتحان کردبد تنها راه بازگردانی بکاپ هست
در پناه ایزد
دوست عزیز در همون پست اول خدمتتون عرض کردم که: چجوری backup بگیرم که کل کارایی که کردم نپره و یه جوملای دیگه بنصبم و این backup بریزم روش؟
شرمنده backupی موجود نیست (هر چیزی هست رو هاست و دیتابیس سایته) با توجه به شرایط فوق بهترین پیشنهاد چیه؟
یا علی ...
ویرایش توسط onlymhb : 08-25-2012 در ساعت 07:23 AM
-
-
برای بک آپ گرفتن کامپوننت Xcloner رو نصب کن و فول بک آپ بگیر . تو سایت جوملا یه سرچ کنی میاد واست . همون بک آب رو میتونی با همون کامپوننت ریستور کنی . نیازی به ورود به phpmyadmin نیست .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)