متأسفانه این قالب در مدیریت قالب اصلا گزینه هایی برای تنظیم ندارد . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

متأسفانه این قالب در مدیریت قالب اصلا گزینه هایی برای تنظیم ندارد . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مرسیییییییییییی از دوستان عزیز.یاد گرفتم که چیکارش کنم . باید ماژول ها رو موقعیتشون رو روی user میزاشتم. ممنون .![]()
اولا تا هنوز اول کار است روی جوملا 1.5 سرمایه گذاری نکنید و از همین الان سراغ جوملا 2.5 برید چون 1.5 بزودی دیگه پشتیبانی نخواهد شد و از طرفی بروز رسانی از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 کار راحتی نیست (از جوملا 1.6 ساختار بروز رسانی تغییر کرده)
با همین نکته دیگه نیازی نیست که موارد بعد رو بگم ولی
دوم منو در صفحه اصلی به خوبی نمایش اداده می شه اینم عکس
نهایتا اینکه به به، ما یه جورایی همسایه در اومدیم
اولا مرسی . دوما منو نبود . بعد از اینکه لینک رو بهتون دادم خودم تونستم بیارمش . سوما من خیلی وقته جوملا 1.5 رو دارم . والا یه بار خواستم ارتقا بدم همه چیز ریخت بهم بی خیال شدم . چیکار کنم ؟؟؟؟
چهارما همسایه ؟؟؟؟؟؟
الان دوباره سایتو ببینید
خوبه انگار خیلی بیشتر با ماژول ها و موقعیت ها آشنا شدید
اگر ارتقا براتون سخته مطالب رو دونه دونه منتقل کنید چون ظاهرا شما مطلب خیلی زیادی در سایتتون ندارید
4 - از سایتتون اینطور برداشت کردم که ساکن شهر آباده هستید
آره - یعنی شما هم آباده ای هستید ؟
چطور می تونم مطالب جدید رو در صفحه اصلی نمایش دهم ؟ یعنی زیر اسلاید شو نمایش داده شود
آره - یعنی شما هم آباده ای هستید ؟
چطور می تونم مطالب جدید رو در صفحه اصلی نمایش دهم ؟ یعنی زیر اسلاید شو نمایش داده شود
آهان فهمیدم . تو مشخصات شما دیدم . اقلیدی هستید . خیلی خیلی خوشبختم![]()
نه اگر آباده ای بودم می گفتم همشهری نه همسایه ، من اقلیدیم
خوب شما باید در در منو ها بایستی منوی صفحه اصلی رو تبدیل کنید به مطالب ویژه و بعد اونو به پیشفرض تبدیل کنید
حالا هر مطلبی رو که به صورت ویژه در میارید در صفحه اصلی نمایش داده می شه
ممنون . میشه کامل تر توضیح بدهید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)