از دوستان اگر لطف کنید قرار بدید ممنون میشم.من خیلی گشتم مورد خوبی پیدا نکردم با تشکر

از دوستان اگر لطف کنید قرار بدید ممنون میشم.من خیلی گشتم مورد خوبی پیدا نکردم با تشکر
ویرایش توسط sorrowrock : 05-07-2012 در ساعت 07:39 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کجاست یازی کننده ای که مرا یاری کند
من کامپوننتی براش پیدا نکردم ، برای سایت خودم اینکارو کردم :نوشته اصلی توسط sorrowrock [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اول سایتمو نگاه کن ببین همینی رو میخوای که من دارم ؟!
بعد اگر خواستی لینک یاهوی من رو کپی کنی همچنین عکسشم کپی کنید .
بعد یک ماژول html سفارشی مثلا سمت راست صفحه درست کنید و عکس را قرار بدید و لینکی که کپی کردید رو هم بهش پیوند کنید. هر موقع on باشی روشن میشه off باشی هم خاموشه.
ویرایش توسط hosseinyz : 05-08-2012 در ساعت 07:10 PM
شما میتونید در مدیریت مطالب یا ماژول html سفارشی ازنوشته اصلی توسط sorrowrock [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
استفاده کنید . یعنی این عبارت را به هر عکسی که میخواهید لینک کنید .کد:ymsgr:sendIM?
توجه کنید که بعد از ? سوال باید یک یاهو id معتبر وارد کنید که یوزر شخص پشتیبان است .
ویرایش توسط shmata : 05-09-2012 در ساعت 05:42 AM
اصلا نیاز به کامپوننت ندارهنوشته اصلی توسط sorrowrock [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قسمت ماژول ، HTML دستی را انتخاب نمایید و سپس html را انتخاب نمایید و کد چت یاهو که برای ای دی خودتون ویرایش کردین رو قرار بدین و سپس یک موقعیت مناسب انتخاب نمایید تا کدها قرار گیرد
به همین سادگی
کدهای عکسهای مختلف برای چت در اینترنت فراوان است کافیست در گوگل جستجو نمایید (( کد چت یاهو))
علاقه مندی ها (Bookmarks)