سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: کمک در پیدا کردن کاپوننت خوب

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Talking کمک در پیدا کردن کاپوننت خوب

با سلام و عرض ادب خدمت همه اعضای انجمن

من یه کامپوننت یا هر چی دیگه برای نقشه سایت میخوام و غیر از xmap باشه

با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Joomla Armator
    Guest
    دوست عزیز از لینک زیر افزونه ها رو میتونید ببینید
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

4. 2 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    خیلی ممنون ، شما دوباره سوال منو بخون

من یه انتقاد برا آدمین های سایت دارم لطفا کامل بخونید

انسان در هر جایگاهی باشه هنوز انسانه ، ملاک برتری انسان ها از دید اسلام ایمان ولی از دید من شعور ملاک انسانیته

حالا یه وقت توهین نشه به دوستان ولی وقتی یه انجمن پرسش و پاسخی احداث میشه ، چون بیشتر بلد باشی و یا چون در قبال سوال چیزی دریافت نمیکنی قرار نیست با غرور با دیگران برخورد بشه

من متاسفانه تا حالا دوبار در این انجمن با این اتفاق برخوردم و چندین مورد هم در پست های دیگران دیدم ، پس خواهشا ادمین های عزیز یه درخواست کوچک برادرانه ما رو جدی بگیرید و در قوانین سایت بزنیز و تاکید کنید و اولین قانون بزاریدش که غرور و تکبر در مقابل دیگر اعضا تعطیله

آقایی که پست بالا رو جواب دادی ! خیلی ممنون از پاسخت اما این جوری جواب نمیدن ، فکر مکم چون پروفایل منو زده کاربر تازه وارد چیزی بلد نیستم ، الان 2 ساله دارم جوملا کار میکنم و چندین وب رو باش طراحی کردم و برا همشون xmap استفاده کردم اما الان نمیتونم ازش استفاده کنم

اون مرکز افزونه های جوملا جهانی رو هم بلد بودم و سر زدم ولی اگه سوالم رو دوباره بخونی از دوستان یه پیشنهاد خواستم که یه دونه که کار کردن و خوبه رو معرفی کنن

امیدوارم از انتقادم ناراحت نشید و انتقاد پذیر باشید!

حالا هر فردی که افزونه نقشه سایت جز xmap استفاده کرده و خوب بوده معرفی کنه

با تشکر

Joomla Armator
    Guest
    دوست عزیز ملاک شما،ملاک صحیحی نمیتونه باشه،اساسا انسانیت طور دیگه ای تعریف میشه:
    انسان واحدیست که خود را از هرچه بر او حاکم است می رهاند ( حاکم به عنوان سنخ زیست شناختی – روان شناختی – جامعه شناختی ) ، به کلامی دیگر این واحد(انسان) ، چه از راه تسخیرشان و چه از راه شکل دادن به آنها ، یا گردن نهادن تعمدی به آنها ، باید بر تمام عوامل تعیین کننده تعالی جوید.(منبع:1 - فرانكل، 1366)
    لذا انسانیت طور دیگه ای نقض میشه.
    دوم اینکه بنده چه غروری در ارتباط با جنابعالی داشتم؟اگر ارسال یک لینک مرجع غرور و تکبر بحساب میاد از نظر جنابعالی،توصیه میکنم تجدید نظر بفرمایید.
    سوم اینکه لطفا طریقه پاسخ دهی به همچین پستی رو به بنده آموزش بدید!(پست اول رو مجدد مطالعه بفرمایید)
    شایان ذکر است عرض کنم کارکردن یک فرد طی سال ها متمادی گرچه میتونه تجربه خوبی برای فرد باشه اما نمیتونه دلیلی بر حرفه ای بودن اوشون باشه؛ضمن اینکه بنده حرفه ای نیستم از نام کاربری بنده مشخص هست.
    از انتقاد ناراحت نشوید در صورتی که برشما وارد باشد اما اگر جای دفاع ازخود داشته اساسا سکوت و تقبل آن نوعی حماقت هست.(فرانک ویل تامز)
    ویرایش توسط Joomla Armator : 08-24-2012 در ساعت 03:46 PM

7. 2 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 842 بار در 553 ارسال
    سلام
    دوست عزیز اول از همه چیز ممنون بابت انتقادی کردید !(من مدیر نیستم اما خواستم تشکر کنم و پاسختون رو از طرف خودم بدم)!
    من خودم به شخصه با اینکه چند ساله دارم جوملا کار میکنم اما فقط با XMAP کردم !(واسه این هست که جواب ندادم)
    قایی که پست بالا رو جواب دادی ! خیلی ممنون از پاسخت اما این جوری جواب نمیدن ، فکر مکم چون پروفایل منو زده کاربر تازه وارد چیزی بلد نیستم ، الان 2 ساله دارم جوملا کار میکنم و چندین وب رو باش طراحی کردم و برا همشون xmap استفاده کردم اما الان نمیتونم ازش استفاده کنم
    منظور[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این نیست ، ایشون و هر عضو دیگری در حد توانش کمک میکنه و اینکه این انجمن اصلا بحث کاربر ویژه ، کوشا ، عادی و مدیر و ... نداره !
    همه با هم دوستیم ، اومدیم اینجا تا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم حالا یکی بیشتر اطلاع داره یکی کم ولی همه دوستیم! و به نظرم ایشون تا همین حد اطلاع داشته به شما کمک کرده !(من در اینجا از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بابت راهنماییشون تشکر میکنم) و به نظرم هم این حرف شما (خیلی ممنون از پاسخت اما این جوری جواب نمیدن) از همه چیز بد تر بود (نظر منه - انتقاد پذیر باش تا به مراحل بالاتری برسی- به نظرم میگفتید ممنون از ........ بابت پاسختون اما مشکل رفع نشده دوستان دیگر نظر ندارند؟ یه همچین چیزی بهتر بود! )
    و برای جوابتون هم هیچ پاسخی ندارم (شرمنده) همونطور که گفتم بجز XMAP با چیز دیگری کار نکردم!
    منتظر پاسخ دوستانی که اطلاعات بیشتر دارند باشید

موفق و پیروز باشید

9. 3 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

در ابتدا ورودتون رو خوش آمد می گم
    من غروری در کاربران و اعضای ویژه ی خودمون نمی بینم ولی انتظارات نابجای شما رو در پست می بینم
    ما بخشی رو گذاشتیم به نام داشنامه که اموزش هایی در اون وجود داره و کاربران موظفند قبل از ارسال پست اون جا رو بخونن و اگر سؤالی بود بیان انجمن جستجو کنن و اگر بازم نبود پست بزنن! شما کدوم مرحله رو انجام دادید؟ بدون شک هیچ کدوم. این رو هم بگم اینو تو قوانین اوردیم که جستجو کنید ولی کاربرانی چون شما رعایت نمی کنند!

در ضمن شما در مقامی نیستید که تشخیص بدید کاربری به چه شکل پاسخ بده. کاربران ما همین که زحمت می کشند برای ما با ارزش هست و ما ازشون متشکریم. این لحن گفتار شما باعث میشه این کاربران دیگه نخوان به تاپیک ها پاسخ بدن و دلسرد میشن از فعالیت

در ضمن از ارسال پست اسپم هم خودداری کنید(تاپیک اسپم شما حذف شد)

موفق باشید

11. 4 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

من بار اولی نیست که سخنانی همچون سخنان شما رو میبینم ! و تماماً افرادی همون شما را درک میکنم.

پس خواهشا ادمین های عزیز یه درخواست کوچک برادرانه ما رو جدی بگیرید و در قوانین سایت بزنیز و تاکید کنید و اولین قانون بزاریدش که غرور و تکبر در مقابل دیگر اعضا تعطیله
    اما ما در قوانین که مدتها پیش این قوانین را با بحثهای گوناگون تهیه کردیم این موارد صراحتاً بیان شده !

پاسخ ها:

15) این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوال هایشان بسیار ابتدایی است. هنگام جواب دادن به سوالات از بکارگیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید.

16) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال (یا سوال) شود خودداری نمایید. در صورتی که پیشنهادی دارید می توانید در قسمت پیشنهادات مطرح کنید.

17) ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ ها و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین می باشد.

18) هرگونه بحثی که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی خود بشود، ممنوع است. تشخیص این موضوع با مدیران خواهد بود.
    کاربران نیز موظف هستند از تاپیک های ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. در صورتی که کاربری باعث انحراف تاپیک های ارسالی شما شد می توانید لینک تاپیک را برای یکی از مدیران ارسال نمایید تا بررسی شود.
    این موضوع نشان میدهد شما هنوز خودتان این قوانین را نخوانده اید ! و این یعنی شما بهتر است قوانین را مطالعه کنید !

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

13. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: