سلام
دوست عزیز اول از همه چیز ممنون بابت انتقادی کردید !(من مدیر نیستم اما خواستم تشکر کنم و پاسختون رو از طرف خودم بدم)!
من خودم به شخصه با اینکه چند ساله دارم جوملا کار میکنم اما فقط با XMAP کردم !(واسه این هست که جواب ندادم)
منظور[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این نیست ، ایشون و هر عضو دیگری در حد توانش کمک میکنه و اینکه این انجمن اصلا بحث کاربر ویژه ، کوشا ، عادی و مدیر و ... نداره !قایی که پست بالا رو جواب دادی ! خیلی ممنون از پاسخت اما این جوری جواب نمیدن ، فکر مکم چون پروفایل منو زده کاربر تازه وارد چیزی بلد نیستم ، الان 2 ساله دارم جوملا کار میکنم و چندین وب رو باش طراحی کردم و برا همشون xmap استفاده کردم اما الان نمیتونم ازش استفاده کنم
همه با هم دوستیم ، اومدیم اینجا تا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم حالا یکی بیشتر اطلاع داره یکی کم ولی همه دوستیم! و به نظرم ایشون تا همین حد اطلاع داشته به شما کمک کرده !(من در اینجا از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بابت راهنماییشون تشکر میکنم) و به نظرم هم این حرف شما (خیلی ممنون از پاسخت اما این جوری جواب نمیدن) از همه چیز بد تر بود (نظر منه - انتقاد پذیر باش تا به مراحل بالاتری برسی- به نظرم میگفتید ممنون از ........ بابت پاسختون اما مشکل رفع نشده دوستان دیگر نظر ندارند؟ یه همچین چیزی بهتر بود! )
و برای جوابتون هم هیچ پاسخی ندارم (شرمنده) همونطور که گفتم بجز XMAP با چیز دیگری کار نکردم!
منتظر پاسخ دوستانی که اطلاعات بیشتر دارند باشید
موفق و پیروز باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)