-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به آدرس بروید و کد زیر را به انتهای فایل template.css اضافه کنید و آنرا ذخیره کنید
کد:
.art-postheader{display:none;}
و تمام .
دوست عزیز این رو قبلا تست کردم ! ولی راهه جالبی نیست چون تمامی Header هارو حذف میکنه !
من فقط اون یک مورد رو میخوام حذف کنم ! (مقاله ها )
من css قالب رو کاملا چک کردم . متاسفانه id هم نداره که بشه فقط اون مورد حذف شه !
لبنک مشکل : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط Alirezanet : 09-04-2012 در ساعت 06:45 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-04-2012 06:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به مدیریت منوها بروید به آیتم منو مربوط به مقاله ها بروید و سپس از گزینه انتخاب های نمایش صفحه / کلاس صفحه / یک کلاس suffix به اون صفحه اخصاص بدید
بعد از طریق css بروید
کد:
display کلاس
art-postheader مربوط به اون صفحه رو فقط none کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به مدیریت منوها بروید به آیتم منو مربوط به مقاله ها بروید و سپس از گزینه
انتخاب های نمایش صفحه /
کلاس صفحه / یک کلاس suffix به اون صفحه اخصاص بدید
بعد از طریق css بروید
کد:
display کلاس
art-postheader مربوط به اون صفحه رو فقط none کنید .
کم کم فکر کنم عنوان تاپیک رو باید تغییر بدم ! سوال ساده ای هم نبوده گویا !
متاسفانه غیر از (مقاله ها) عنوان مطلب هم از کلاس art-postheader استفاده میکنه و به همین دلیل اگه این کلاس رو توی صفحه مخفی کنم header مطلب هم مخفی میشه!
من با اطمینان میتونم بگم با دستکاری css این مشکل حل نمیشه راهه دیگه ای باید باشه ! شاید توی کدهای php بشه پیداش کرد ! کسی منبعشو بگه از کجاست ممنون میشم
(
-
-
برروی گزینه های مطلب همان مقاله کلیک کنید و نمایش عنوان آنرا بروی مخفی ست کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
برروی گزینه های مطلب همان مقاله کلیک کنید و نمایش عنوان آنرا بروی مخفی ست کنید .
داریم بر میگردیم سره خونه اول !
عنوان رو اگه بزارم روی مخفی Header مطلب از بین میره !
لطفا به این نکته توجه کنید !
من با استفاده از منو اصلی این مشکل رو ندارم و وقتی کاربر سایت از منو اصلی صفحه این مطلب رو ببینه مشکلی نیست و خبری از (مقاله ها) نیست .
زمانی این مشکل پیدا میشه که درون یک مطلب از کلید های (ادامه مطلب و مطالب ) استفاده میکنم ! اگه با لینک ساخته شده توسط این پلاگین ها وارد اون صفحه بشیم این مشکل به وجود میاد !
-
-
کسی نظری نداره ؟
-
-
سلام
میشه یک خلاصه از تاپیک را بفرمایید !؟
و مشکل خود را یکبار برای من مشخص میکنید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)