دوست عزیز شما نصب اطلاعات نمونه(Sample Data) رو کلیک می کنید؟

دوست عزیز شما نصب اطلاعات نمونه(Sample Data) رو کلیک می کنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جونم این یکی نصب اطلاعات نمونه نداشت.نوشته اصلی توسط Joomla Armator [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی بسته quick start که دیروز گفتید از مرحله واردکردن مشخصات پایگاه داده جلوتر نمیرفت و میرفت روی لودیییییییییییینگ.
دوست عزیز در حال حاضر شما از چه بسته ای استفاده کردید؟
پیشنهاد بنده به شما چه بسته ای بود؟![]()
دادا جون ایقد خودتو اذیت نکن این جوملای فارسی 2.5.6 (امیرکبیر) یکم مشکل داره شما از برنامه مجازی ساز xampp استفاده کن و جوملای انگلیسی رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کن و بسته فارسی سازشم از همونجا دانلود کن و فارسیش کن اینطوری دیگه ارور نمیدهنوشته اصلی توسط kaktoosmrc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
جوملا فارسی 2.5.6 نسخه امیر کبیر مستقیما بیش از 15000 بار دانلود و نصب شده و مشکلی گزارش نشده ! اگر شما با آن مشکلی دارید خوشحال میشیم دقیقا ذکر کنید !
یا علی
ممنون از جواب هاتوننوشته اصلی توسط Joomla Armator [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1.جونم من که گفتم :"راستی بسته quick start که دیروز گفتید از مرحله واردکردن مشخصات پایگاه داده جلوتر نمیرفت و میرفت روی لودیییییـــیییییــــــییی یینگ."
do you remember?
من جوملا رو روی 5 تا سیستم امتحان کردم و فقط رو 3تاش که ویندوز 7 داشت کار کرد.روی xp مشکل داشت.فعلا خداحافظ
خیر خاطرم نیست کدوم بسته اما چون بنده پیشنهاد بسته free میدم معمولا؛مشکلی در بسته ندیدم تا بحالنام بسته رو ذکر بفرمایید لطفا
سلام دوستان.امیدوارم که حاتون خوب باشه.
امکانش هست که نیاوردن کامل قالب ها به این دلیل باشه؟
قرمز بودن این دوتا مورد![]()
خیر عزیز...نوشته اصلی توسط kaktoosmrc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)