سلام خدمت شما دوستان عزیز.
من نمیدونم مشکل چیه که هرچی قالب فارسی یا انگلیسی نصب میکنم (با افزونه هاش) ،یا کلا ارور میده یا کامل نصب نمیشه.فقط قالب امیرکبیر درسته.حتی یه کیش رو با سیستم نصب کردم (پکیج کامل) بازم ارور داد.![]()

سلام خدمت شما دوستان عزیز.
من نمیدونم مشکل چیه که هرچی قالب فارسی یا انگلیسی نصب میکنم (با افزونه هاش) ،یا کلا ارور میده یا کامل نصب نمیشه.فقط قالب امیرکبیر درسته.حتی یه کیش رو با سیستم نصب کردم (پکیج کامل) بازم ارور داد.![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز بهترین کار اینه که با دقت error را بخونی تا بشه به شما کمک کرد. ممکنه اصلا متناسب با version جوملای شما نباشه.
موفق باشید
دوست عزیز یک بسته Quick start که رایگان هست رو دانلود و نصب نمایید ببینید جواب میده؟ضمنا پیغام خطا رو ذکر بفرمایید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.موفق باشید.
سلام و صبح قشنگتون بخیر.
دوستان اینم ارور هایی که از سه کامپیوتر مورد استفاده ام دریافت میکنم:
Not Found
The requested URL /Joomla_Persian_2.5.6-Stable-Full_Package/amirkabir/birography.html was not found on this server .
The template for this display is not available. Please contact a Site administrator .
Helix framework not found.
{
404 - اين مقاله پيدا نشد
شما به دلايل زير نمي توانيد اين سايت را ملاحظه نماييد
مطلب از انتشار خارج شده باشد
يک موتور جستجو که يک ليست تاريخ گذشته از اين سايت دارد
a آدرس اشتباه تايپ شده است
شما به اين صفحه دسترسي نداشته باشيد
منبع خواسته شده پيدا نشد
در هنگام پردازش درخواست شما خطايي رخ داده است
لطفا يکي از صفحات زير را امتحان کنيد:
صفحه اصلي
اگر واقعا در اين مورد مصمم هستيد لطفا با سرپرست سايت تماس بگيريد و خطاي زير را گزارش دهيد.
اين مقاله پيدا نشد
}
دوست عزیزم شما از چه مجازی سازی استفاده می کنید؟(Wamp یا Xamp)؟؟ورژن چندهست؟
آیا یک بسته رو بروی سه تا سیستم تست کردید؟بسته های دیگر رو تست نکردید(منظورم بسته های Quicks Start) هست موفق باشید.
من از wampserver2.2c-x32 استفاده کردم. و دوتا بسته Quicks Start هم نصب کردم و قالب های متعدد انگلیسی و فارسی. و اینکه آره روی سیستم های مختلف امتحان کردم.
دوست عزیز لطفا پیام خصوصی خود رو چک بفرمایید.
ضمنا از Xamp نسخه 1.7.3 استفاده نمایید.
موفق باشید.
لطفا مراحلی رو که برای نصب انجام میدید بنویسید ؟ به چه صورت اقدام میکنید . تاخدمت تون عرض کنم مشکل از کجاست .نوشته اصلی توسط kaktoosmrc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید من فعلا wamp در اختیارم نیست. فردا همین پستم رو ویرایش مینکم و جواب میدم.
سلام دوستان. صبحتون بخیر.
این طرز نصب جوملا منه:
.1.فايل quick start رو توي فايل www/wamp اکسترکت کردم.
.
.
.
6.انتخاب زبان ->فارسي
7.خواندن مجوز
.
.
10.حذف پوشه اينستال
.
12.رفتن به مديريت قالب ها و...
13.errrrrrrrrrrrrrrrrrrrror
یه سوال دیگه: آیا برای استفاده کامل از جوملای نصب شده روی wamp server باید وصل اینترنت باشیم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط kaktoosmrc : 08-27-2012 در ساعت 04:40 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)