سلام
من یه کامپوننت آزمون می خوام هر دانش آموز با یوزر خودش به سایت وارد بشه و بتونه امتحان بده و نتایج آزمون هم به ادمین فرستاده بشه
همچین کامپوننتی واسه جوملا 1.5 یا 2.5 هست؟
ممنون پیشاپیش

سلام
من یه کامپوننت آزمون می خوام هر دانش آموز با یوزر خودش به سایت وارد بشه و بتونه امتحان بده و نتایج آزمون هم به ادمین فرستاده بشه
همچین کامپوننتی واسه جوملا 1.5 یا 2.5 هست؟
ممنون پیشاپیش
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جناب ساهاما
من اگه تک تک با همه ی این ها کار کرده بودم که نمی یومدم سوال بکنم تو فروم .پس بنابراین فروم واسه اینکه کسی دقیق تر و جزئی تر جواب بده نه اینکه یه لینک کلی از تمام کوییز ها بزاره.وگرنه خودم می دونم که کوییز زیاد هست.
ممنون
دوستان کسی فارسی شده سراغ داره؟
کامپوننت مذکور توانایی پیاده سازی آزمون آنلاین را دارد .نوشته اصلی توسط Nasim19 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما با استفاده از تنظیمات مدیریت منوها و ایجاد یک گروه کاربری خاص (مثل دانش آموزان سوم راهنمایی و اول دبیرستان و ...) میتونید مشخص کنید یک گروه خاص فقط به اون آیتم منو دسترسی داشته باشند .
اینی که شما فرستادین انگلیسیه !اگه دقت کرده باشین من گفتم فارسی می خوام
ممنون
سلام
در حال حاضر نسخه ی ترجمه شده ای در دسترسی نیست.
هر چند فکر نکنم دیگه افزونه ای برای جوملا 1.5 ترجمه بشه. بهتره کهبه جوملا 2.5 مهاجرت کنید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)