-
غیر فعال شدن نام کاربری در جوملا
دروود بر شما
من امشب با هر بدختی بود تونستم جوملا رو روی هستم نصب کنم و داتشم باهاش کار میکردم و مطالب جدی میزاشتن که یکدفعه دیدم زد آدی شما غیر فعال شده
فراموشی رمز رو زدم که رمز جدید به ایمیلم بفرسته ولی با اون رمزم کار نکرد و رفتم از تویه سی پانل جوملا رو پاک کردم و دوباره اکسترکت کردم ولی الان دیگه سایت باز نمیشه که جوملا رو نصب کنم و اینو میزنه :
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
باید چکار کنم ؟؟؟؟
خیلی هم واجبه که تا 2-3 روز آینده سایتم بالا باشه
ممنونم میشم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2012 10:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز یه درخواست به مدیر سرور بدید که هاست رو پاک کنه مجدد آپلود و نصب نمایید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز یه درخواست به مدیر سرور بدید که هاست رو پاک کنه مجدد آپلود و نصب نمایید.
ممنون از پاسختون
یعنی هیچ راهی جز این نیست ؟؟؟ چون این چند روز تعطیل هستن و منم خیلی کارم واجبه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<br>
ممنون از پاسختون یعنی هیچ راهی جز این نیست ؟؟؟ چون این چند روز تعطیل هستن و منم خیلی کارم واجبه.......ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
-
-
من راه دیگه ای بلد نیستم شما تمام فایل های هاست + دیتابیس رو پاک کنید مجدد امتحان بفرمایید ببینید جوا ب میده؟
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
من راه دیگه ای بلد نیستم شما تمام فایل های هاست + دیتابیس رو پاک کنید مجدد امتحان بفرمایید ببینید جوا ب میده؟
موفق باشید.
منظورتون اینه که همه اینارو پاک کنم یا فایلهای دیگه ای هم هست : [IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
ببخشید که سوالاتم شاید ابتدایی باشه من اولین باره دارم با این برنامه کار میکنم و سایت طراحی میکنم
بعدشم دقت کنید که پوشه instalation نیست تویه اینا ؟؟؟ ولی دیشب این پوشه بود که بعد پاکش کردم طبق آموزشها
ولی وقتی دوباره خواستم جوملا رو نصب کنم و فایل رو اکسترک کردم دیگه همچین پوشه ای نیومد
در ضمن یه ایمیل هم برام اومده که زده حجم شما پر شده آخه 50 مگ فضا دارم روی این هاست البته الان موقع آپلود میزنه ماکزیمم 18 مگ میتونین آپ کنید
ویرایش توسط sobijoon : 08-27-2012 در ساعت 12:52 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)