-
ثبت نام
با سلام. جوملاي 2.5.6 استفاده ميكنم.
1-ميخوام به فرم ثبت نام يك فيلد به صورت Drop Down اضافه كنم .مثل كشور.چون به صورت Drop Down است به سادگي ايجاد بقيه ي انواع نيست.از CB استفاده كردم اما قابليتي كه من ميخواهم را ندارد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوالم اين است كه چه نوع فيلدي بايد به جدول يوزر ها اضافه كنم و چه كدي به فايل ها؟
اگر ماژول خاصي هم ميشناسيد كه رايگان است و اين كار را انجام ميدهد معرفي كنيد.
2-سوال ديگر،آيا ميتوان دو ماژول را در يك موقعيت قرار داد؟ من در تمپليتي اين مورد را ديدم اما همان تمپليت را دارم و نميتوانم دو ماژول را روي هم قرار دهم. يكي از آنها ترسپرنت است و زيرآن ديده ميشود.
متشكرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-25-2012 11:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز فکر میکنم اگر از فرم ساز ها استفاده کنید بهتر باشه
Breezing form نسخه 1.7.3 رایگان هست اما نسخ 1.7.5 تجاری که توی جوملا جهانی میتونید پیداش کنید.
موفق باشید.
-
-
آيا ثبت نام را پوشش ميدهد؟
ویرایش توسط professional2009 : 08-25-2012 در ساعت 01:00 PM
-
-
جواب یک : در مورد نحوه پیاده سازی در drop down لیست در Html : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جواب دو : بله میشود ولی بستگی به قالب تون دارد . ممکن است height , width را محدود کرده باشید که در این صورت فقط به اندازه آن height , width محتوا نمایش داده میشود .
-
-
فرم ثبت نام جوملا

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جواب یک : در مورد نحوه پیاده سازی در drop down لیست در Html :
.
دوست عزیز خوب بود یک بار سوال من رو میخوندید تا این جواب رو که هیچ ارتباطی به سوال ندارد رو ندید!!!!!!!!!!!
چون در متن سوال واضح نوشتم سوالم چیست!
سوالم اين است كه چه نوع فيلدي بايد به جدول يوزر ها اضافه كنم و چه كدي به فايل ها؟
-
-

نوشته اصلی توسط
professional2009
فیلد بانک اطلاعاتی تون باید از نوع enum باشد
کدی که فایلها باید اضافه کنید (این کل پروژه تون میشه اگر شما بدنبال این هستید که یک کدی را کپی paste کنید و این مشکل حل شود بعید میدونم این اتفاق بیوفته)
خیر همچین ماژول رایگانش موجود نیست (یا حداقل من نمیشناسم)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)