سلام
چرا قالب سایت رو عوض میکنم ولی عوض نمیشه؟و قالبهای اضافی رو که میخوام پاک کنم مینویسه قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست چطوری قالب رو درست و بقیه رو حذف کنم؟

سلام
چرا قالب سایت رو عوض میکنم ولی عوض نمیشه؟و قالبهای اضافی رو که میخوام پاک کنم مینویسه قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست چطوری قالب رو درست و بقیه رو حذف کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
عوض میشه.../ برای حذف هم باید اول قالب رو از حالت انتخاب خارج کنی یعنی پیشفرض رو از روش وردار تا بتونی حذفش کنی
ضمنا کش مرورگر خود رو هم پاک کنید شاید کش شده باشه...
موفق باشید.
برای حذف از طریق قسمت نصب / حذف جوملا اقدام کنید مواردی که از اون قسمت disable هستند (نمیتونید حذف کنید) اگر از هاست پاک کنید جوملا تون دچار مشکل میشه . راه حل اینه که فقط مواردی که بهتون اجازه میده را حذف کنید .
نه قالب حذف میشه و نه قالب سایت عوض میشه از مدیریت قالب پیش فرض عوض میشه ولی توی سایت نمایشش نمیده کش مرورگر رو هم پاکش کردم،برا حذف مینویسه قادر به حذف آخرین استایل قالب نمیباشد،این قالبی رو که میخوام حذفش کنم رو خودم اضافه کردم ولی حذف نمیشه.
سلام دوست عزیز.شما چه منویی رو به عنوان پیش فرض برای صفحه اصلیتون گذاشتید؟هر منویی که هست تو تنظیماتش سبک قالب رو روی حالت پیش فرض بذارید.بعد از قسمت قالب ها اون قالب رو به عنوان قالب پیشفرض قرار بدید.در صورت نیاز قالب رو به منو ها متصل کنید.
یک جای کار اشتباه میکنید.اگه دوست داشتید مشخصات ورود رو برام پ.خ کنید تا چک کنم براتون.
منم همین کار رو انجام میدم اما بازم نمیشه حتی منوی پیش فرض رو با اون قالب هماهنگ میکنم اما عوض نمیشه،اگه لازمه فیلمش رو قرار بدم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)