-
عدم نمايش هيچ آيتمي در localhost
دوستان عزيز سلام
من يك مبتدي هستم كه بايد يك وبسايت براي شركتمان طراحي كنم و چند مطالب آموزشي در اين باره را خوانده ام و تا كنون اين مراحل انجام شده
1-برنامهXampp نصب شده است
2-نسخه فارسي joomla254 را درون پوشه C:\xampp\htdocs\AZAR كپي و unzip شده است
3-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را باز كرده و ايجاد بانك اطلاعاتي بروي اين آدرس انجام شده است و تنظيمات ديتا بيس انجام شده است و همينطور تنظيم نام و پسورد مدير انجام گرفت
اما بعد از ريست سيستم در آدرس فوق بدون هيچ توضيحي ، هيچ چيزي را نشان نميدهد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-25-2012 01:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید مجدد پس از ریستارت سرویس Xamp رو فعال کنید دوست عزیز
موفق باشید.
-
-
با تشكر از پاسختون
اينكارو كه انجام ميدم بجاي باز شدن ،پيام خطا ميده كه xampp is already running!
دونكته خدمتتون بگم شايد كمك كنه :
اول اينكه در همان مراحل اوليه نصب xampp يه پيام داد و اونم اينكه: ports80 or 443(SSL)already in use,installing apache2.2 serice failed! اما بعد از تاييد بقيه مراحل رو بدون اشكال انجام داد ولي اينرو هم بگم كه وقتي طبق
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، در درس دوم نصب رو انجام ميدادم مراحل 3و4و5و6 را نشان نداد اما 7 را نشان داد كه هر دو گزینه Apache و MySql به وضعیت Running تغییر دادم و بقيه مراحل نصب تا انتهاي تنظيم ديتا بيس و يوزر نيم پسورد ادمين انجام گرفت
نكته دوم اينكه:بعد از ورود به بخش مدیریت سایت طبق تصویر همان فايل آموزشي درس چهارم،دومين تصوير، اصلا نميتوانستم روي منوي اصلي يامحتوا يا بقيه موارد در قسمت بالا در toolbarكليك كنم و مثل يك label بودند.
در ضمن يه چيزي : من دارم توي شركت و روي سيستم خودم اينكارها رو انجام ميدم و روي سيستم خودم ادمين نيستم....اما مطمئن نيستم به اين دليل باشه ...اگه به اين علت بود پس چرا قبل از ريست مشكلي وجود نداشت و اين صفحه باز ميشد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ؟
با تشكر فراوان و عذر زحمات
-
-
دوست عزیز در حال حاضر وضعیت Xamp دو سرویس اول درحالت Runing هستند؟
-
-
بله در حالتrunning ميباشد
با تشكر از شما
-
-
با سلام
من نیز زمانی که در لوکال کار میکردم با xampp این مشکلو داشتم وبه wampserver مراجعه کردم
پیشنهاد من به شما استفاده از wampserver است چون راحتره نصب میشه و هم کارکردن با اون
موفق باشید
ویرایش توسط محمد محسنی : 08-26-2012 در ساعت 07:22 AM
-
کاربر مقابل از mra7573 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز شما پورت ها رو تغییر دادید دیگه طبق فرموده خودتون؟اگر نه از لینک زیر آموزش ببیند و پورت ها رو تغییر بدید ببینید جواد میده؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با تشکر از پاسخ شما
من فکر میکنم اصلا نصبم درست نبوده که اینجوری شده،در دستورالعمل نصب از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در درس دوم یکبار دیگه نصب کردم دوباره در مرحله نصب XAmpp ، مراحل 2, 3و4و5و6 را نشان نداد اما 7 را نشان داد كه هر دو گزینه Apache و MySql به وضعیت Running تغییر دادم و بقيه مراحل نصب تا انتهاي تنظيم ديتا بيس و يوزر نيم پسورد ادمين انجام گرفت .نمیدونم چرا درست نصب نمیشه یعنی اون مراحل رو نشون نمیده
-
-
یکبار هم با مطالب دانشنامه پیش برید ببینید به جواب میرسید دوست عزیز؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گرچه میدونم مراحل یکی هست؛شما با wamp تست کنید.اگر نشد یه فکری دیگه به حالش کنیم
ویرایش توسط Joomla Armator : 08-25-2012 در ساعت 06:52 PM
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از اين آدرس :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كدومشون رو بايد نصب كنم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)