با تشكر از پاسختون
اينكارو كه انجام ميدم بجاي باز شدن ،پيام خطا ميده كه xampp is already running!
دونكته خدمتتون بگم شايد كمك كنه :
اول اينكه در همان مراحل اوليه نصب xampp يه پيام داد و اونم اينكه: ports80 or 443(SSL)already in use,installing apache2.2 serice failed! اما بعد از تاييد بقيه مراحل رو بدون اشكال انجام داد ولي اينرو هم بگم كه وقتي طبق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، در درس دوم نصب رو انجام ميدادم مراحل 3و4و5و6 را نشان نداد اما 7 را نشان داد كه هر دو گزینه Apache و MySql به وضعیت Running تغییر دادم و بقيه مراحل نصب تا انتهاي تنظيم ديتا بيس و يوزر نيم پسورد ادمين انجام گرفت
نكته دوم اينكه:بعد از ورود به بخش مدیریت سایت طبق تصویر همان فايل آموزشي درس چهارم،دومين تصوير، اصلا نميتوانستم روي منوي اصلي يامحتوا يا بقيه موارد در قسمت بالا در toolbarكليك كنم و مثل يك label بودند.
در ضمن يه چيزي : من دارم توي شركت و روي سيستم خودم اينكارها رو انجام ميدم و روي سيستم خودم ادمين نيستم....اما مطمئن نيستم به اين دليل باشه ...اگه به اين علت بود پس چرا قبل از ريست مشكلي وجود نداشت و اين صفحه باز ميشد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ؟
با تشكر فراوان و عذر زحمات

علاقه مندی ها (Bookmarks)