-
مشکل در بالا آمدن سایت-جوملا2.5.6
دوستان من جوملا 2.5.6 امیرکبیر رو نصب کردم اما موقع بالا آمدن سایت کلا به هم می ریزد و کدهای زیر در همه جای صفحه ظاهر می شود.
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\JoomlaPersian2.5\templates\yougrid s\yjsgcore\yjsg_core.php on line 26
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\JoomlaPersian2.5\templates\yougrid s\yjsgcore\yjsg_stylesw.php on line 16
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\JoomlaPersian2.5\templates\yougrid s\yjsgcore\yjsg_core.php on line 241
از wampserver2.2e-php5.4.3-httpd-2.4.2-mysql5.5.24-x64 استفاده کردم.روی ویندوز سرور2008 هم امتحان کردم.لطفا منو راهنمایی بفرمایید!
ویرایش توسط baayan2003 : 08-26-2012 در ساعت 04:19 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2012 04:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با غیر فعال کردن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشکل تون حل خواهد انشالا
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ضمن تشکر- میشه دقیقا بگین چطور غیرفعالش کنم؟
-
-
غیرفعالش کردم ولی متاسفانه مشکل همچنان به قوت خود باقی است. لطفا راهنمایی کنین!!
-
-
خواهش میکنم
اگر برروی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلیک کنید آموزش مربوط به این کار براتون باز خواهد شد.
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز، غیرفعالش کردم ولی حل نشد؟!
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر صفحه سایت
-
-
به قسمت مدیریت سایت تون وارد شوید و از منو
سایت / تنظیمات کلی / تب سرور را انتخاب کنید
سپس گزارش خطا را برروی هیچ ست کنید
و مجدادا امتحان کنید .
اگر در لوکال کار میکنید باید apache را ریست کنید .
-
2 کاربر زیر از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
خیلی ببخشید من چون موقع نصب wamp با ارور msvcr100.dll مواجه شدم.بالاجبار از xamp استفاده کردم . در واقع زمانی که شما پاسخ می دادین هردو نرم افزار نصب بود حالا من xamp رو برداشتم و wamp کار میکنه اما آیکونش رزد بود متوجه شدم سرویس آپاچی نصب نیست خواستم نصب کنم دوباره ارور msvcr100.dl داد از اینترنت همین فایل رو دانلود کردم و درمسیر C:\Windows\System32 کپی کردم اما حالا این خطا رو میده: the application was unable to start correctly (0x000007b) .لطفا بگین چطور میتونم آپاچی رو نصب کنم!
-
-
باید آیکونش سفید باشد .
مشکلات مربوط به نصب ومپ یا زمپ را از یک تاپیک دیگر پیگیری کنید لطفا
ا
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)