-
سوال + پيشنهاد
از اونجاييكه ميدونم سوالم خيلي مبتدي و پيش پا افتاده هست،يه پيشنهاد داشتم:
اگر category سوالهاي عمومي رو باز هم تقسيم بندي مي كرديد به قسمت هاي براي مثال"مبتدي / متوسط / پيشرفته" ، من مبتدي روم ميشد سوالم رو بپرسم!
بهرحال سوالم اينه:
بعد از نصب! مامبو، صفحه اول سايت يه همچين چيزهايي مي گه،شما راهنماييم كنيد مشكل كجاست و ...
Warning: main(../includes/mambo.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u101072/public_html/m/administrator/index.php on line 31
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '../includes/mambo.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/u101072/public_html/m/administrator/index.php on line 31
و يه چيز جالبترش اينه:
Fatal error: Unable to read 5109 bytes in /home/u101072/public_html/m/index.php on line 0
(فكر كنم ركورد مبتديان اين Forum رو شكستم!)
بهرحال ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-11-2007 02:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال + پيشنهاد
دوستان قبل از اينكه به اين سري مشكلات برسيد،اين يكي تنها مورد باقي مونده ايه كه باهاش دارم دست و پنجه نرم مي كنم:
Fatal error: Call to undefined function: mosgetparam() in /home/u101072/public_html/m/index.php on line 56
در ضمن اون line0 رو توي يكي ديگه از پست ها پيدا كردم. حالا اون line 56 اي كه توي خط بالا هست از كجا آب مي خوره؟
-
-
شلام
به انجمن خودتون خوش اومدید
چک کنید ببینید این فایل هست در مسیرش یا نه؟
/includes/mambo.php
فایلها رو با استفاده از خود کنترل پنل Extract کنید تا مشکلی براتون پیش نیاد
-
-
محمد جان سلام.
از راهنماييت ممنونم.
البته با ذكر اين نكته كه بعد از اينكه فايل mambo.php رو مجدد از طريق cpanel ، آپلود كردم، براي يه 4 5 تا ديگه از فايل ها هم همين مشكل مشابه بوجود اومد كه مجبور شدم دستي خودم دونه دونه upload كنم اونهارو. بهرحال بعد از همه اين كارها،فعلا كه همه چيز مرتبه. از راهنماييت ممنون.
-
-
همونطوذب كه توي پاسخ قبلم گفتم،فعلا همه چيز مرتبه!يعني بود. حالا توي admin به اين برخوردم:
Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: adminlanguage in /home/u101072/public_html/m/administrator/index.php on line 42
line 42 چي مي گه حالا؟!
-
-
فکر میکنم مربوط به زبان قسمت ادمین باشه
یه پیشنهاد فایلها رو پاک کن فایل زیپ رو دوباره آپ کن و درست حسابی اکستراکت کن . چون ممکنه بازم دچار مشکل بشی . چون اینطور که به نظر میرسه چند تا از فایلهات آپ نشدن.
موفق باشی
-
-
یوزر و پسورد cpanel رو بصورت خصوصی بفرستید چک میکنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)