سلام دوستان من چندوقت پیش یه سوال پرسیدم اما نمیدونم از کجا باید جواب سوالامو ببینم.لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان من چندوقت پیش یه سوال پرسیدم اما نمیدونم از کجا باید جواب سوالامو ببینم.لطفا راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
میشه دوباره سوال را مطرح کنید
موفق باشید
ویرایش توسط محمد محسنی : 08-26-2012 در ساعت 08:47 AM
بنظر بنده دلیلی نسبت به ایجاد مجد موضوع نداره شما اگر تاپیک های خود را سرچ نماید(درقسمت جستجو پیشرفته)براحتی به تاپیک خود خواهید رسید.موفق باشید.
یه آموزش وی بولتن هم باید بذاریم
موضوع: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بوسیله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من دلیل این مشکل رو خودم فهمیدم یعنی فقط و فقط از عدم هماهنگی نسخه ومپ یا زمپ با نسخه جوملایی هستش که نصب کردینامیدوارم مشکل حل شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان خسته نباشید ! من واسه سایتم یه نقشه شبیه این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میخوام که دقیقا رو هر شهری کلیک بشه لیست نمایندگی ها رو نمایش بده باید از چی استفاده کنم ممنون میشم اگه...
کافیه به پروفایل خودتون برید و در منوی سمت راست، «جستجوی همه ارسال ها» رو بزنید.نوشته اصلی توسط elnino68 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وی یا در همین تاپیک روی id تون کلیک کنید و از منویی که ظاهر میشه «مشاهده ارسال های انجمن» رو بزنید.
موفق باشید/
علاقه مندی ها (Bookmarks)