-
ایجاد مطالب مرتبط برای سایت
با سلام خدمت دوستان عزیز. برای اینکه مطالب مرتبط با هر مطلب بعد از باز کردن مطلب در زیر آن نمایش داده شود باید چکار کرد؟برای جوملا 2.5.3 ضمنا باید در پایان هر مطلب از کلمات کلیدی باید استفاده کنم تا مطالب مرتبط را نشان دهد یا نیازی نیست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت پزشکی درستی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2012 07:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
dorostee
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت دوستان عزیز. برای اینکه مطالب مرتبط با هر مطلب بعد از باز کردن مطلب در زیر آن نمایش داده شود باید چکار کرد؟برای جوملا 2.5.3 ضمنا باید در پایان هر مطلب از کلمات کلیدی باید استفاده کنم تا مطالب مرتبط را نشان دهد یا نیازی نیست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت پزشکی درستی
سلام.با افزونه k2
-
-
سلام
همانطور که دوستمون گفتن از کی 2 می تونید استفاده کنید
علاوه بر اون می تونید از افزونه های زیر هم استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
این افزونه کی 2 رو باید از کجا وارد کنم یا بگیرم؟من از یک قالب پیش ساخته برای سایتم استقاده میکنم
این آدرسی را که معرفی کردید به لاتین هست یا فارسی هم شده؟
-
-
با سلام
من افرونه کی ۲ را دارم اما نمی دانم چطوری میشه امکان مطالب مرتبطش رو فعال کرد
البته برچسب ها منطورم نیست
میخوام مثل سایت های خبری که در اخرش مطالب مرتبط رو پیدا میکنه باشه
-
-
در مدیریت k2 به بخش مجموعه ها رفته و مجموعه موردنظر را به حالت ویرایش باز کنید و در سمت چپ پنجره در قسمت نمایش مطالب گزینه نمایش مطالب مرتبط را انتخاب کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)