-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیزم شما جوملا 2.5 رو بروی 1.5 نمیتونید نصب کنید.
باید 1.5 رو از هاست پاک کنید و جوملا 2.5 رو دقیقا طبق روش جوملا 2.5 نصب کنید.
موفق باشید.
نه منظورم این نبود که جوملا 2.5 رو روی 1.5 نصب کنم
واسه 2.5 همه کارهارو کردم و وقتی به قسمت اول نصب میرسه که باید زبان فارسی رو انتخاب کنم و بعد دکمه ادمه رو بزنم دیگه جلوتر نمیره و دکمه ادامه انگار غیر فعال هست
ولی این عکسی که گذاشتم ماله وقتی هست که میخوام افزونه ای نصب کنم که این ارور رو میده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2012 02:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من متوجه منظورتون نمیشم لطفا واضح تر بیان بفرمایید.
-
-
نه منظورم این نبود که جوملای 2.5 رو روی 1.5 نصب کنم
وقتی میخوام 2.5 نصب کنم کلا همچی رو پاک میکنم ولی از مرحله انتخاب زبان جلوتر نمیره
این عکسی هم که گذاشتم موقعی هست که میخوام چیزی مثل قالب نصب کنم که این ارور رو میده
-
-

نوشته اصلی توسط
sobijoon
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه منظورم این نبود که جوملای 2.5 رو روی 1.5 نصب کنم
وقتی میخوام 2.5 نصب کنم کلا همچی رو پاک میکنم ولی از مرحله انتخاب زبان جلوتر نمیره
این عکسی هم که گذاشتم موقعی هست که میخوام چیزی مثل قالب نصب کنم که این ارور رو میده
جوملا 2.5 رو از کجا دانلود کردید؟آیا جوملا زبان اصلی رو تست کردید بروی سایت؟
بنظر بنده جوملا اصلی رو از سایت Joomla.org دانلود کنید و سپس فارسی ساز رو از جوملا فارسی دانلود کرده و نصب کنید و یا انکه جوملا 2.5 فارسی از همین سایت دانلود و تست کنید روی هاست.
روی 1.5 مشکل نصب دارید؟بسته های افزونه ها و قالب های جوملا ZIP هستند پسوند رو چک بفرمایید.
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
جوملا 2.5 رو از کجا دانلود کردید؟آیا جوملا زبان اصلی رو تست کردید بروی سایت؟
بنظر بنده جوملا اصلی رو از سایت Joomla.org دانلود کنید و سپس فارسی ساز رو از جوملا فارسی دانلود کرده و نصب کنید و یا انکه جوملا 2.5 فارسی از همین سایت دانلود و تست کنید روی هاست.
روی 1.5 مشکل نصب دارید؟بسته های افزونه ها و قالب های جوملا ZIP هستند پسوند رو چک بفرمایید.
موفق باشید.
از همینجا دانلود کردم ولی نمیشه
افزونه ها هم روی 1.5 همگی zip هت ولی همش اون ارور رو میده
-
-
میترسم دوباره اینم بپره و نصب نشه و بازم مجبور بشم با تماس با مدریت سرور هاست رو یکبار از الو آپ کنن برام
-
-
یک بسته اسان نصب رو دانلود و تست کنید ببینید جواب میده؟
-
-
بنده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو تست کردم همین حالا؛سالم هست اگر نصب نشه میتونه مشکل از هاست باشه؛اما باز با مدیر سرور هماهنگ کنید.
میتونیدم منتظر باشید تا اعضای تیم آنلاین بشن و بدید براتون تست کنند.
خلاف قوانین هست بنده بخوام یوزر و پس بگیریم و تست کنم براتون
وگرنه حتما کمک میکردم عزیز
-
-
سلام
از مدیر هاست بپرسید سرور از JSON پشتیبانی میکند ؟
همچنین جویا شوید پوشه های tmp , session path قابل نوشتن هستند یا خیر ؟
جوملا 2.5 نیاز به JSON داره تا بتونه مراحل نصب رو بگذرونه ! این تابع از پی اچ پی هم عموماً در همه سرورها باید باشد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)