-
تبدیل قالب های html به joomla 2.5
سلام و درود
لطفاً آموزش نوشتاری بهمراه عکس رو برای تبدیل قالب html به جولا 2.5 رو قرار بدید چون میخواستم قالب این وبلاگ: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو به جوملا تبدیل کنم اما از روی فیلم یزدانخواه چیزی متوجه نشدم چون فیلم با سرعت خیلی زیادی ساخته شده و فقط یه کاربر حرفه ای حالیش میشه چکار داره میکنه که اونم نیازی نداره من کدهای این قالب رو قرار میدم لطفاً دوستان این آموزش رو تا پایان تبدیل این کدها قرار بدن:
کدهای قالب: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکدوم از آموزشهای نت بدرد نمیخورند لطفاً یه آموزش کامل قرار بدین و لینک به آموزشهای موجود ندین چون کارآمد نیستند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از h.mallaki67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
08-26-2012 06:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دو آموزش زیر در این زمینه به شما کمک میکنند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام و درود
دادا جون این دوتا آموزش چه ربطی به تبدیل قالب html به جوملا2.5داشتن؟
درخواست تایپیک برای آموزش تبدیل قالبهای جوملا مثل قالبهای وبلاگهای رزبلاگ به جوملا2.5بوده و همینطور که میبینید درخواست شده که بصورت تایپیک اختصاصی با این موضوع باشد و خواهش شده که لینک به آموزشهای مربوط ندهید چون هیچ کدام کارآمد نیستند.
-
-
دوست عزیز سلام
این مقاله خیلی هم به تبدیل قالب های html به جوملا ربط داره
خوب حال شما دانش پایینی نسبت به html و ساختار جوملا دارید مشکل از جای دیگریست
پیشنهاد میکنم ابتدا این سایت را مطالعه بفرمایید.
w3schools.com
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)