-
کاراکتر غیرمجاز
سلام
توی جستجوی هوشمند، نیم*فاصله مجازی رو نه ایندکس می*کنه و نه طبیعتا در نتایج جستجو میاره. چه*کار می*شه* کرد؟
چون سایت من سایت ویرایشه این نیم*فاصله خیلی مهمه. اصلا این موتور جستجو برای نشون*دادن این نیم*فاصله است. به*هیچ*وجه نشون نمی*ده. توی کد html هم تبدیل به ‌ می*شه. جالب اینه که توی همین انجمن شما هم تبدیل به * می*شه. لطفا کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2012 07:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در این کامپوننت این کاراکتر تعریف نشده متأسفانه و باید در سورسش اضافه بشه ! 
این مورد رو به info (at) joomlafarsi.com شخصاً ارسال کنید تا به تیم جوملا گزارش شود و در نسخه های بعدی اصلاح شود !
در ویبی (سورسی که برای این انجمن استفاده شده!) هم متأسفانه جزء کاراکترهای تعریف نشده هست و ف ی ل تر میشه !
و علامت ستاره زده میشه بجاش ! 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در این کامپوننت این کاراکتر تعریف نشده متأسفانه و باید در سورسش اضافه بشه !
این مورد رو به info (at) joomlafarsi.com شخصاً ارسال کنید تا به تیم جوملا گزارش شود و در نسخه های بعدی اصلاح شود !
در ویبی (سورسی که برای این انجمن استفاده شده!) هم متأسفانه جزء کاراکترهای تعریف نشده هست و ف ی ل تر میشه !

و علامت ستاره زده میشه بجاش !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
ممنون از پاسختون. بالأخره کسی پیدا شد و مردونگی کرد و پاسخ ما رو داد.
خب حالا من این کار رو دارم انجام میدم و برام هم خیلی مهمه و تا الانش هم دیر شده. ممنون می شم اگر راهنمایی فرمایید و بگید که چطور می تونم این کاراکتر رو برای ماژول جست و جوی هوشمند تعریف کنم؟
با تشکر
-
-
این مورد رو به تیم ترجمه اطلاع دادم و انشاالله به این تاپیک پاسخ خواهند داد.
متأسفانه بنده تا بحال سورس این افزونه رو در جوملا بررسی نکردم و نمیتونم الان راهنمایی صحیحی به شما داشته باشم. به همین خاطر از دوستان که تسلط بیشتری دارند تقاضا کردم تا این تاپیک را پیگیری کنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)