-
سلام بله مشکل اصلی من در بخش اخطار ها پوشه موقت هستش ممنون میشم کمکم کنید این تنها مشکل منه الان بیشترشون حل شده به کمک دوستان و راهنمایشون
مشکل اینه
پوشه موقت تنظیم نشده است
پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب الحاقات هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد جوملا از نصب الحاق عاجز خواهد بود '%s' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد
کمکم کنید تو رو خدا گیج شدم نمی دونم این پوشه رو باید چجوری و با چه روشی درستش کنم من سطحم در جوملا زیر 0 خواهش م یکنم راهنمایم کنید تو راهنمایی ها هیچ نشونی از این پوشه نبود
ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-28-2012 08:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مسیر پوشه در فایل configuration.php مقابل عبارت public $tmp_path = قرار می گیرد.
این فایل رو بررسی کنید.
موفق باشید
-
-
سلام
دوست عزیز جای هیچ نگرانی نیست
من و دوستانم در این انجمن برای رسیدگی به مشکلات شما بدون هیچ چشم داشتی فعالیت میکینم.
و بجای آن انتظار برخورد متقابل دارم
حال گفته های دوست خوبم حمید عزیز را بررسی کنید.

نوشته اصلی توسط
hamidy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مسیر پوشه در فایل configuration.php مقابل عبارت public $tmp_path = قرار می گیرد.
این فایل رو بررسی کنید.
موفق باشید
در صورتی که هنوز مشکل شما پا برجاست از مشکل خود بصورت اسکرین شایت تصویر قرار دهید.
در ضمن بگید از چه نسخه جوملایی استفاده می نمایید؟
یا حق.
-
-
سلام مجدد و خسته نباشید
حسابی شرمنده شدم
مشکل هنوز به قوت خودش باقیه حتی اون چیزی رو که دوستمون گفت هم دیدم درست بود
من از ورژن 2.5.6 جوملا فارسی که از همین جا دانلود کردم استفاده می کنم
این عکسهایی که گفته بودید گرفتم شاید کمکی کنه که راحتر بتونید کمکم کنید ببخشید یکم عکسها بزرگه ولی حجمشون پایینه و وضوحشون بالا بازم ممنون که سعه صدر بخرج دادید.

ویرایش توسط hamyar : 08-28-2012 در ساعت 01:42 PM
-
-
سلام
شما تنظیمات ftp را انجام نداده اید
از طریق مقاله ای که در بالاتر گفتم این کار را انجام دهید.
یا حق.
-
-
سلام دوست مهربانم
باز هم فرمایش شما رو انجام دادم حتی برای رفع شبه همه برنامه را پاک و از نو شروع کردم حتی فرایند ftp رو از پاک و دوباره آدرس دهی کردم و با نصب جوملا فعالش کردم در آخر باز هم به مورد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بر خورد کردم و باز طبق راهنمایی های قبلی این فایل رو دوباره بار گذاری کردم و بعد از پاک کردن دستی اینستال به صفحه ورود جوملا وارد شدم.
در صفحه اخطارها باز هم پوش های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جزو ارور ها بود که باز هم طبق راهنمایی که ارجاع دادید پوشه ها رو به 777 تغییر دادم درست شد ولی باز هم مشکل اصلی همون عکس آخری هنوزم وجود داره ازتون عاجزانه خواهش می کنم بهم کمک کنید این مورد بدجوری کلافمون کرده .
این کل آدرس دهی کونفیگوریشن
-
-
سلام
مشخصات هاست + ادمین جوملا را بصورت خصوصی ارسال نمایید تا بررسی کنم.
یا حق.
-
-
سلام
این مورد را در سایت مشابه که کنترل پنل دایرکت ادمین داشت تست کردم.
خطای فوق مشکلی در روند کار برای شما ایجاد نمی کند و مربوط به تنظیمات سرور php.ini میباشد.
در ضمن سطح دسترسی پوشه ها را به 755 تغییر دهید و افزونه نصب کنید به احتمال زیاد مشکلی پیش نمی آید.
فقط به این نکته اشاره کنم این روند در بعضی از مواقع در روند بعضی از افزونه ها مشکل ایجاد می کند که باید سطح دسترسی پوشه هایی که این افزونه ها برای تغییرات عکس ها ایجاد می کنند را 777 نمایید
در ضمن برای حل این مشکل باید با مدیر سرور صحبت کنید.
The PHP temporary directory is the directory that PHP uses to store an uploaded file before Joomla! can access this file. Whilst the directory not being set isn't always a problem, if you are having issues with manifest files not being detected or uploaded files not being detected, setting this in your php.ini file might fix the issue.
یا حق.
-
-
سلام
خیلی ازت ممنونم داداش گلم خیلی کمک کردی شاید از خیر این گذشتیم ما می خواستیم یه سایت خبری بالا بیاریم ولی با این اوصاف و تعهدی که وزارت خونه ازمون گرفته باید زودتر راهش بندازیم و ریسک اینم بالاست که بخواد یهو قطع بشه چون دسترس log و tmp رو تو سیستم ارور داد مجبوری 777 کردم وگرنه خودشون 755 بودن وقتی دوباره زدم بازم همون اخطارش اومد
تازه الان یه تست زدم برای یه صفحه میزنه فولدر کش قابل نوشتن نیست مشکلات تازه دارن خودشون رو نشون میدن یه سوال اگر دسترس این پوشه ها رو 777 تغییر بدیم و ایندکس همونی بمونه که ست خطری داره منظورم logs , tmp , cache هستش
نمی دونم به نظر شما بهتره از این جوملا استفاده کنیم یا بریم سراغ چیز دیگه ای
ویرایش توسط hamyar : 08-29-2012 در ساعت 08:23 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)