-
عدم دسترسی به یک پوشه خاص برای کاربران غیر جوملایی
سلام
بینید من در کنار جوملا 1.5 از فرم ساز مچ فرم (MachForm) استفاده کردم. یعنی به این صورت که یه پوشه مثلا بنام form در کنار پوشه های جوملا ایجاد و فرم ساز فوق در آنجا نصب شده.
حال آیا میتوان کاری کرد که فقط کاربران تعریف شده در جوملا بتوانند مسیر فوق را دید؟ (یعنی کاربری که به جوملا لاگین نکرده نتواند به این صورت مسیر فوق را باز کند: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
برای پوشه فوق را در سی پنل و یا دایرکت ادمید هم نمی توان پسورد گذاشت زیرا باید پسورد فوق را به تمام کاربران سایت داد که این کار بنظر من امری غیر استاندارد و منطقی است.
ویرایش توسط onlymhb : 08-25-2012 در ساعت 11:03 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-25-2012 11:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اینکه کاربرای دیگه از وجودش بی خبر بشن باید ip های خاص براش تایین کرد که بازم یه سیستم میخواد و بازم منطقی نیست
ولی جوملا یه قسمت داره برای دسترسی کاربرای ویژه و سطح بندی میکنه / شما میتونید بگید کاران ویژه لوگین کنن
-
کاربر مقابل از joomhost.net.co عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
joomhost.net.co
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی جوملا یه قسمت داره برای دسترسی کاربرای ویژه و سطح بندی میکنه / شما میتونید بگید کاران ویژه لوگین کنن
آره الان از همین سیستم استفاده کردم چیز دیگه ای مد نظر دوستان نیست (مثلا یه کامپوننتی یا یه چیز کامل تر از همین سیستم جوملا)
-
-
اگر به زبان برنامه نویسی php مسلط هستید تابع chmod این کار را انجام میده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
میتونی واسه فرمت یه لینک بسازی تو منو هات و دسترسی لینک رو در مدیریت منو تنها به کاربران عضو اختصاص بدی . کاربرای غیر عضو هم که نمیدونن آدرس فرمت کجاست
موفق باشی
ویرایش توسط hamedsoft : 08-26-2012 در ساعت 07:38 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
hamedsoft
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر به زبان برنامه نویسی php مسلط هستید تابع chmod این کار را انجام میده[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اندکی با این زبان آشنا هستم و خیلی ممنون اگه انجام بده که خیلی خوب میشه منتها من این تابع کجای جوملا باید استفاده کنم

تا اونجایی که سواد اندک ما میرسوند فهمیدیم که این تابع دسترسی به پوشه ها رو انجام میده که اینکارو هم از تو پنل هاست میشه انجام داد

نوشته اصلی توسط
hamedsoft
سلام
میتونی واسه فرمت یه لینک بسازی تو منو هات و دسترسی لینک رو در مدیریت منو تنها به کاربران عضو اختصاص بدی . کاربرای غیر عضو هم که نمیدونن آدرس فرمت کجاست
موفق باشی
عزیز من از پاسخ شما سپاسگذارم منتها من همون اول توضیح دادم که اینکارو انجام دادم و میخوام کسی که آدرس فرم رو داره حتما لاگین کنه تا بتونه بره تو فرم و بدون لاگین اصلا نتونه فرم ببینه
دوستان من فکر کنم درست توضیح ندادم ساده بگم
مثلا شما اطلاع دارید که پوشه ای بنام فرم در دامنه x وجود داره و دیگه حوصلتون نمیشه تو جوملا لاگین کنید و مستقیم آدرس فوق تو آدرس بار میزنید و خلاص
من میخوامم جلوی اینکارو بگیرم و کاربرمو میخوام مجبور کنم حتما به جوملا لاگین کنه تا بتونه آدرس فوق ببینه
قربونتون فک کنم بحث یکمی علمی باشه از آیا کسی هست به این بنده یه راه حل عملی پیشنهاد بده
ویرایش توسط onlymhb : 08-27-2012 در ساعت 09:10 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)