-
راهنمایی در مورد منوهای ایجاد شده در سایت
سلام من یک منو در سایتم ایجاد کردم به اسم موضوعات و توش س گزینه خانه و آیفون و عمومی قرار داده ام ولی هر کاری میکنم براشون زیر مجموعه اضافه نمیشه مثلا برای آیفون دوتا عکس زیر رو ببینید و سایتم هم ببینید میخوام یک گزینه به اسم برنامه اضافه بشه که وقتی روش کلیک میکنم بدون اینکه صفحه دوباره لود بشه زیر مجموعه رو نشون بده و در ضمن نمیدونم چرا صفحه اول سایتم یک تیتر دیگه بالای اولین مطلب اضافه شده تا آلآن اینجوری نبود نمیدونم چی کار کردم اینجوری شده لطفا راهنمایی کنید ممنونم lovelyorange.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من میخوام که منوهام اینطوری بشن
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-27-2012 04:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)