سلام
اقا من کد امارگیر دارم در سایتم ورودی گوگل رو هم نشون میده
اما روزانه نشون نمیده چند ورودی از گوگل داریم
ممنون میشم یک پلاگین یا افزونه بهم معرفی کنید ک ورودی گوگل به صورت روزانه رو نشون بده

سلام
اقا من کد امارگیر دارم در سایتم ورودی گوگل رو هم نشون میده
اما روزانه نشون نمیده چند ورودی از گوگل داریم
ممنون میشم یک پلاگین یا افزونه بهم معرفی کنید ک ورودی گوگل به صورت روزانه رو نشون بده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟
وب گذر این کار رو انجام میده . نه تنها گوگل بلکه چند تا از موتورهای جستجو رو نمایش میده
عزیزم من پرشیت ست نصب کردم اونم مثل وب گذره منتهی به صورت روزانه نمیگه چقدر ورودی داری کلی میگهنوشته اصلی توسط armin25 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظور تون از "چقدر ورودی از گوگل" چیست ؟
منظورتون اینه که لینکهای ورودی به سایت تونو به صورت مجزا ارائه کنه ؟
نه نه اینکارو که الان پرشین استت کدشو گذاشتم در سایتمنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخوام مثلا بهم بگه امروز فرضا تا الان ک ساعت 11 شب هست چند ورودی گوگل داشتم یه چنین پلاگینی میخوام که ورودی روزانه گوگل رو مشخص کنه بگه 10 تا 20 تا چند تا ورودی گوگل داتشم امروز
رسوندم منظورمو؟
تا جایی که من متوجه شده شما یک افزونه آماری از بازدید کنندگانی میخواهید که از طریق گوگل وارد سایت تون شده اند . درسته ؟
این افزونه هست ولی تجاریه و باید خریداری بشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آفرن امار ورودی گوگل در روز مثلا به تعداد بزنه امروز 30 تا دیروز 20 تا این همون کارو انجام میده؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه ای که دوستمون معرفی کرد روی جوملا این کار رو انجام میده. قوی ترین ابزار (نه افزونه) در این زمینه Google Analytics هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]...
علاقه مندی ها (Bookmarks)