-
درخواست کامپوننت دانلود سنتر
سلام
من به دنبال یه کامپوننت فارسی می گردم که باهاش بتونم یه مرکز دانلود رو جوملا بزارم
اول اینکه سایت ما قراره روی اینترانت باشه و محل نرم افزار ها رو یه سرور دیگه هستش
من می خوام آدرس نرم افزار ها ی اون سرور رو بشه به این کامپوننت داد تا لینک دانلودشو در اختیار کاربرا بزاره
من کامپوننتی می خوام مثل بیشتر سایت های پشتیبان جوملای فارسی
من می خوام نرم افزارمو معرفی کنم به عنوان یه مطلب جدید و زیر ویرایشگر عین دکمه اضافه کردن عکس یه دکمه باشه که بشه باهاش لینک دانلود رو به مطلب اضافه کرد بعد که کاربر رو این لینک کلیک میکنه هدایت بشه به دانلود سنتر و مثلا بعد از صفر شدن زمان سنج بتونه فایلشو دانلود کنه
در ضمن می خوام طوری باشه که بتونم تم صفحه اول دانلود سنتر رو هم ویرایش کنم
ممنون میشم افزونه ای که بتونه این کارو برام بکنه معرفی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-28-2012 04:19 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد میکنم از Jdownload یا phoca download استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
سوال : آیا jDownload فارسی شده هست ؟ اگر هست برای جوملای 2.5 خوشحال می شوم لینک دانلودش رو بگذارید . سپاس
-
-
اگر کامپوننت دانلود سنتر فارسی شده موجود هست لطفا لینکش رو قرار بدین من هم لازم دارم.
-
-
سلام
جی دانلود نیازی به ترجمه ندارد تا بتوانید در سایت خود استفاده کنید !
ما در بخش افزونه های جوملا فارسی از نسخه انگلیسی این افزونه استفاده کردیم ! هیچ مشکلی هم نداریم و در بخش کاربری کاملاً تنظیمات دست شماست !
در برنامه های تیم افزونه های جوملا فارسی هست که این افزونه ها را ترجمه شده منتشر کند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)