سلام
فایل htaccess رو ویرایش کن و در ابتدای دستور Options +FollowSymLinks یه # بزار .
موفق باشی

سلام
فایل htaccess رو ویرایش کن و در ابتدای دستور Options +FollowSymLinks یه # بزار .
موفق باشی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
همانطور که خودتان اشاره کردید و دوستان پیشنهاد دادند شما بایستی در پلاگین های خود تغییرات دهید.
مواردی را که تغییر دادید یکی یکی به حالت قبل برگردانید.من الان داشتم در قسمت پلاگین ها برای اینکه سایت سریعتر باشه خیلی ها شو از دسترسی عمومی به به دسترسی اعضا ثبت شده تغییر می دادم
در ضمن همانطور که دوستان اشاره کردند برگرداندن بک آپ روز قبل هم بسیار مفید خواهد بود.
یا حق.
دیشب این کار را انجام دادم. ولی با این کار درست نشد. بعدش با کمک و راهنمایی دوست عزیزمون مرصاد که خیلی وقت گذاشتند پلاگین های جوملای خام را با هاست ریپلیس کردم الان سایت بالا میاد ولی منو که از نوع مگا منو هست قفل شده و باز نمی شه. احتمالا ربط به jqury یا css داره. اینو هم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم.
فایل های قالب رو یک بار جایگزین کنید
باید مشکل برطرف بشه
ممکن هست منو با یکی از ماژول های شما درگیر باشه این مورد رو هم چک کنید
در پناه ایزد
نتیجه چی شد؟ منتظریم که آیا حل شد یا نه؟
مشكل ايشون ربطي به تغييراتي كه در پلاگين ها دادن نداره يا نداشته
بلكه نتيجه دستكاري هاي ميزبان (هاست) در سرور ها بوده است كه چون ايشون در همان زمان تغييرات در جوملا داشتند باعث سردرگمي ايشان شده
معموملا ارورهاي 500 برميگرده به ميزبان يا هاست جوملا
در اينجور موارد توصيه من اينه كه يك بك اپ دستي از جوملا گرفته و در يك سرور مجازي مانند wamp سايت را راه اندازي كنيد
اگر همان مشكلات وجود داشت كه برميگرده به تغييرات شما در جوملا
وگرنه بايد با ميزبان خود در اين مورد مكاتبه كنيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)