-
اشکال در configuration.php
من در تنظیمات کلی سایت بودم و داشتم تغییراتی در نوع ای میل از phpبه stmp می دادم . وقتی فایل را ذخیره کردم این ارور زیرا داد.
No configuration file found and no installation code available. Exiting
البته شب قبل برعکس این کار رو کردم و همین ارور را داد ولی صبح خود به خود درست شده بود ولی صبح که دوباره به حالت اول برش گردوندم دوباره همین خطا را داد و دیگه درست نشد. تو هاست هم که می رم حجم استفاده شده سایت رو (disk space) کاملاً قرمز شده و حتی بیشتر از حجم اختصاص داده شده است. با این که یک سری فایل اضافی داشت که حذف کردم همچنان حجم همون مقدار قبل از حذف رو نشون میده.
سطح دسترسی فایلconfiguration.php را 777 کردم ولی مشکل حل نشد.
در ضمن حجم این فایل رو در هاست صفر کیلوبایت نشون میده یعنی بازش که می کنم هیچی توش نیست. در ضمن بکاپ هم ندارم.
اگر کمکم کنید ممنون می شوم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-29-2012 07:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
یک جوملا روی لوکال نصب کنید و از فایل کانفیگ اون استفاده کنید. فقط تغییرات مربوط به آدرس پوشه ها و اتصال دیتابیس رو انجام دهید.
ضمنا بررسی کنید ببینید دسترسی غیرمجازی به هاست صورت نگرفته باشه.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
یک جوملا روی لوکال نصب کنید و از فایل کانفیگ اون استفاده کنید. فقط تغییرات مربوط به آدرس پوشه ها و اتصال دیتابیس رو انجام دهید.
ضمنا بررسی کنید ببینید دسترسی غیرمجازی به هاست صورت نگرفته باشه.
یا علی
با تشکر من یوزر و پسورد دیتابیس ها رو ندارم بنابر این این کاری بی فایده است.
-
-
من همین مشکل رو برای جوملا 2.7 روی سایتم دارم بعد از آپگرید مکردم ورژن 2.5 به 2.7 چند روز بعد دقیقا همین ارور واسه من هم میاد چیکار کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)