با سلام.
منوهاي قسمت مديريت سايت من غيرفعال شده. مشكل از كجاميتونه باشه؟
ممنون

با سلام.
منوهاي قسمت مديريت سايت من غيرفعال شده. مشكل از كجاميتونه باشه؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط mehdi_mahmoudi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام،
به هاست خود وارد شوید ، به پوشه administrator بروید ، سپس وارد پوشه components بشید ،، امکان داره کامپوننت های قسمت مدیریت حذف شده باشه ... در این صورت می تونید از یک جوملا 1.5 سالم پوشه ها رو کپی و در قسمت مربوطه جایگزین نمایید...
پلاگین ها رو یک نگاهی کنید ببینید در پنل مدیریت پلاگینی غیرفعال شده؟
اگه دسترسی ندارید انتهای آدرس سایتتون این آدرس رو وارد کنید
administrator/index.php?option=com_plugins
یاعلی
آیا پوشه administrator را تغییر دادید ؟
من هم همین مشکل رو دارم تروخدا بزار پسورد و نام کاربریمو بدم سی پنلمم میدم خودتون چک کنید من دیوونه شدم((((((((((((((((((((
چه اتفاقی افتاد که این مشکل پیش اومد ؟نوشته اصلی توسط lore irani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه ای نصب کردید ؟ تغییراتی انجام دادید ؟
تازه مشکلات دیگه ای هم از قبل داشتم هیچ ماژول و کامپوننتی نصب نمیشه و انواع و اقسام ارور هارو میده از طرفی قسمت اف تی پی اصلا فعال نمیشه و ارور میده که نمیتواند فایل کانفیگریشن دات پی اچ پی رو برای نوشتن باز کنه تازه فقط همین نیست نمیتونه در یک متن بیش از 2 عکس رو آپلود کنه
ببخشید override رو چطور انجام بدم :/
بله از قسمت مدیریت ماژول در منوی قسمت مدیر ماژول زیر منو رو دیلیت کردم((((((((((
یک بسته جوملا (مطابق با نسخه جوملا تون) از سایت جوملا فارسی دانلود کنید و فالیلهای اون بسته رو برروی بسته جوملا ی خودتون Override کنید مشکل تون حل خواهد شد
علاقه مندی ها (Bookmarks)