-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز برای مشکل نصب جوملا 2.5 تاپیک بزنید تا راهنماییتون کنم؛چون عملا وقت گذاشتن روی 1.5 بی فایدست یا بهتر بگم کم ارزشه
شما باید کش مرورگر خودتون رو پاک کنید بعنوان مثال کش فایرفایکس از منوی Tools گزینه Clear recent history رو بزنید.
قالب رو چون من 1.5 رو نصب نمیکنم تاپیک جداگانه بزنید تا دوستان پاسخ بدهند.
پیشنهاد بنده فضای 200-500MB هست اما 100MB حداقل هست دیگه.
اگر مشکل از فضای هاست شما باشه بله؛تست کنید و اگر مشکلی بود مطرح کنید.
برای لوگوی در پوشه template/yourtemplate/image لوگو رو مشاهده می کنید لوگوی خودتون رو جایگزین اون کنید فقط باید پسوند و سایز آنها یکی باشد.
موفق باشید.
ممنونم
یه تاپیک داشتم تویه فروم 2.5 الان سوالم رو اونجا مطرح کردم ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن این پوشه ای که میگین تویه فولدرهای من نیست template/yourtemplate/image
اینم آدرس تاپیک مروبط به جوملا 2.5 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2012 11:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
sobijoon
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن این پوشه ای که میگین تویه فولدرهای من نیست template/yourtemplate/image
ببینید توی پوشه tempalte در پوشه تمپلیتی که نصب کردید پوشه Image حتما قرار داره دوست عزیزم.
-
-
در کل میخوام این موارد رو که با فلش علامت زدم عوض کنم ولی نمیتونم و همچنین عکس هدر که اونم همینطور که میبینین سیاه هست و عکسی که گذاشتم نمیاد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)