-
توانمندی ها و محدودیت های جوملا ؟
سلام به همه ی دوستانی که با عشق و علاقه به دیگران کمک می کنند. من تازه اومدم اینجا و واقعا لذت بردم.
دوستان عزیز من در زمینه ی طراحی و مدیریت با جوملا متاسفانه کاملا مبتدی هستم و چند تا سوال داشتم که جوابشون رو پیدا نکردم (البته شاید خوب جست و جو نکردم).
بنده می خوام یه سایت خبری مثل همه ی سایت های خبری موجود (... نیوز) راه اندازی کنم و به صورت مقطعی (نهایتا یک سال) باهاش کار دارم. به همین دلیل نمی خوام الکی پول طراحی بدم و می خوام جوملا رو یاد بگیرم و با اون کار خودم رو انجام بدم. ویژگی های سایت مورد نظرم هم اینا هستش :
الف) بازدید و ترافیک بالا
ب) امکانات و ملزومات یک سایت خبری .همه ی اون چیزهایی که یه سایت خبری داره.
ج) مدیریت آسان سایت بدون استفاده از دانش برنامه نویسی
د) امکان ویرایش و بازسازی سایت و تغییر قالب پس از طراحی
ه)امنیت قابل قبول .البته از امنیت جوملا شنیدم ولی می خوام از زبون یه کارشناس بشنوم تا خیالم راحت شه.
حالا با توجه به این موارد بالا ،
1) به نظرتون جوملا جوابگوی کار من هست؟ (اگر توی بعضی موارد بالا جوابگو نیست لطفا بیان بفرمایید.)
2) چقدر زمان به صورت تقریبی برای یادگیری جوملای 2.5 لازمه. آخه من خیلی زمان کمی دارم. (رشته ام نرم افزاره سال آخر. ولی اینو بگم که از جوملا فقط اسمش رو شنیدم، یعنی زیر صفرم، متاسفانه.)
3) آیا با وجود جوملا، برای طراحی و مدیریت محتوای سایتم، زبان برنامه نویسی خاصی هم لازمه یاد بگیرم؟
4) بعد از یادگیری جوملا چقدر زمان لازمه تا سایتم رو طراحی کنم؟
اگر دوستان کارشناس وقت داشتند، توانمندی ها و محدودیت های جوملا رو به طور کلی بیان کنن.
خیلی سوال پرسیدم. عذر خواهی می کنم و از همتون سپاسگزاری.
ویرایش توسط follower : 08-30-2012 در ساعت 01:35 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2012 01:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باسلام خدمت شما دوست عزیز و تبریک جهت پیوستنتون به جوملا
در خصوص امنیت جوملا باید عرض کنم این مدیریت محتوا بی شک یکی از امن ترین مدیریت محتواهای دنیاست(اگر نگم الزاما بهترین هست)و خود هسته جوملا قریب به محال هست هک کردنش چون تیم امنیتی بسیار قوی داره؛اما چیزی که امنیت جوملا رو بخطر میندازه افزونه های جوملاست که یا بصورت نال شده استفاده میشه و یا باگ دار هستند باید مراقب افزونه هاتون باشید.این از بحث امنیت
1.بی شک بهترین سیستم مدیریت محتوا برای پرتال های خبر رسانی سیستم جوملاست
2.بستگی به خودتون داره اما اگر بخواید خوب کارکنید تقریبا موارد اولیه رو در یک هفته توسط داشنامه میتوانید بسرعت فرا بگیرید.
3.برای کار شما فکر نمیکنم نیاز باشه چون افزونه های زیادی برای این کار ارائه شده است.
4.تقریبا دو تا سه روز اما بستگی به خودتون داره.
اگر سوالی بود در خدمتم.موفق باشید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسلام خدمت شما دوست عزیز و تبریک جهت پیوستنتون به جوملا
در خصوص امنیت جوملا باید عرض کنم این مدیریت محتوا بی شک یکی از امن ترین مدیریت محتواهای دنیاست(اگر نگم الزاما بهترین هست)و خود هسته جوملا قریب به محال هست هک کردنش چون تیم امنیتی بسیار قوی داره؛اما چیزی که امنیت جوملا رو بخطر میندازه افزونه های جوملاست که یا بصورت نال شده استفاده میشه و یا باگ دار هستند باید مراقب افزونه هاتون باشید.این از بحث امنیت
1.بی شک بهترین سیستم مدیریت محتوا برای پرتال های خبر رسانی سیستم جوملاست
2.بستگی به خودتون داره اما اگر بخواید خوب کارکنید تقریبا موارد اولیه رو در یک هفته توسط داشنامه میتوانید بسرعت فرا بگیرید.
3.برای کار شما فکر نمیکنم نیاز باشه چون افزونه های زیادی برای این کار ارائه شده است.
4.تقریبا دو تا سه روز اما بستگی به خودتون داره.
اگر سوالی بود در خدمتم.موفق باشید.
آقا خیلی لطف کردید. چه سرعتی!! فکر نمی کردم این قدر سریع پاسخ بدید.
فرمودید "بی شک بهترین سیستم مدیریت محتوا برای پرتال های خبر رسانی سیستم جوملاست" . برای طراحی چنین سایتی چی ؟ جوابگو هست؟
یک هفته خیلی زیاده واسه من تازه فرمودید 3 روز هم کار طراحی میشه 10 روز !!! من اصلا وقت ندارم. چکار کنم؟ اگه روزی مثلا 10 ساعت وقت بزارم چی ؟ چقدر زمان می بره ؟
میشه یه کتاب خوب در همین زمینه معرفی کنید. (جوملای 2.5)
ویرایش توسط follower : 08-30-2012 در ساعت 02:24 PM
-
-
صدر در صد جوابگوی کار طراحی سایت هست چون اساسا جوملا برای طراحی سایت منتشر شده.
دوست عزیز شما در تقریبا 1 روز هم میتونید جوملا رو فرا بگیری با همون 10 ساعت شاید خیلی از مطالب رو فرا بگیرید.بستگی به پشت کار و اطلاعات قبلی شما از جوملا داره شما که می فرمایید تازه کارید همون یک روز کامل میتونید راه اندازی کنید سایت رو و در عرض چند روز ویرایش رو انجام بدید.
پیشنهاد بنده برای فراگیری سریعتر و بهتر اینکه شما از بسته های آسان نصب (که شامل قالب + افزونه هاست) استفاده کنید که هم از تیم جوملا فارسی میتونید تهیه کنید و هم بنده میتونم در اختیارتون قرار بدم؛هم سریعتر آموزش می بینید و هم سریعتر سایتتون راه اندازی میشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتر از هر کتابی شما رو راهنمایی میکنه.موفق باشید.
اگر سوالی بود در خدمتم.
-
-
این بسته های آسان نصب رو چطور باید گیر بیارم؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. آخه من تازه عضو شدم زیاد با این سایت و تیم جوملا فارسی آشنایی ندارم.
-
-
1.شما میتونید از طریق پیام خصوصی با اعضای تیم در مورد خرید قالب در تماس باشید
2.خرید از شرکت های طراحی قالب انگلیسی اصلی
3.خرید از شرکت هایی که بسته های آسان نصب انگلیسی رو فارسی سازی میکنند
4.میتونید از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باشید تا در اختیارتون قرار بدم.
ضمنا پیام خصوصیتون رو هم چک بفرمایید.
موفق باشید.
-
-
دوستان. توی سایت های دیگه ای که در زمینه ی جوملا کار می کنند. یه نسخه هایی از جوملای 2.5 هست. سوالم اینه که آیا اون نسخه ها با نسخه ای که توی این سایت هست فرق می کنه ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
follower
دوستان. توی سایت های دیگه ای که در زمینه ی جوملا کار می کنند. یه نسخه هایی از جوملای 2.5 هست. سوالم اینه که آیا اون نسخه ها با نسخه ای که توی این سایت هست فرق می کنه ؟
خیر فقط ترجمه ها توسط سایر تیم ها انجام شده است دوست عزیز هسته یکیست
-
-
سلام من تازه امدم اصلا هم نمی دانم چی به چیه فقط دو تا چیز می خوام
اول ورزنی می خوام راحت و سبک باشه دوم فروشگاه داشته باشه که کاربر ها رو زیاد اذیت نکنه و سوالو پشت سوال نکنه
من کدام ورزن را نصب کنم بهتر است خواهشا - راهنماییی کنید ممنون در ضمن ایا ورزنی است که تمام مازولها و فارسی سازو ... همه نصب باشه و ود باره دونه به دونه نصب نکنم همه رو ؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
saray
سلام من تازه امدم اصلا هم نمی دانم چی به چیه فقط دو تا چیز می خوام
اول ورزنی می خوام راحت و سبک باشه دوم فروشگاه داشته باشه که کاربر ها رو زیاد اذیت نکنه و سوالو پشت سوال نکنه
من کدام ورزن را نصب کنم بهتر است خواهشا - راهنماییی کنید ممنون در ضمن ایا ورزنی است که تمام مازولها و فارسی سازو ... همه نصب باشه و ود باره دونه به دونه نصب نکنم همه رو ؟؟؟
بی شک درحال حاضر بهترین ورژن 2.5 هست
برای اون بسته اماده هم میگید باید یک بسته اسان نصب فروشگاهی خریداری کنید که در پست 6 همین تاپیک عرض کردم روش های خرید بسته ها رو...
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)