-
و یه سوال دیگه : (ببخشید من اینقدر سوال می پرسم)
اگه بخوایم از افزونه هایی که توی سایت های خارجی ارائه میشه در کنار هسته ی ترجمه شده ی فارسی استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
یا اگه ترجمه ی دو تا گروه مختلف باشه. مثلا من هسته رو از این جا دانلود و نصب می کنم. یه افزونه از extensions.joomla.org می گیرم و یه افزونه از سایت دیگه که اونا هم هسته و افزونه ها رو جداگانه ترجمه کردن.این طوری مشکلی پیش نمیاد؟
به طور خلاصه آیا سازگاری بین هسته و افزونه ها و کامپوننت های مختلف وجود داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2012 08:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
follower
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه سوال دیگه :
اون طوری که من فهمیدم ظاهرا جوملا یه قالب های از پیش تعیین شده ای رو برای شما فراهم می کنه که شما به راحتی و بدون هیچ گونه کدنویسی می تونید از اون ها استفاده کنید دقیقا مثل وبلاگ ها ولی اگه بخواید قالب ها رو تغییر بدید ( مثلا وقتی که هیچ قالب آماده ای جوابگوی کار شما نباشه) نیاز به برنامه نویسی با css و یا Html هست ، بازم مثل وبلاگ ها. درسته ؟
اگه غلطه اصلاح بفرمایید.

نوشته اصلی توسط
follower
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و یه سوال دیگه : (ببخشید من اینقدر سوال می پرسم)
اگه بخوایم از افزونه هایی که توی سایت های خارجی ارائه میشه در کنار هسته ی ترجمه شده ی فارسی استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
یا اگه ترجمه ی دو تا گروه مختلف باشه. مثلا من هسته رو از این جا دانلود و نصب می کنم. یه افزونه از extensions.joomla.org می گیرم و یه افزونه از سایت دیگه که اونا هم هسته و افزونه ها رو جداگانه ترجمه کردن.این طوری مشکلی پیش نمیاد؟
به طور خلاصه آیا سازگاری بین هسته و افزونه ها و کامپوننت های مختلف وجود داره؟
دوستان کسی نبود به این سوالای ما جواب بده ؟؟ !!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)