-
یه سوال دیگه :
اون طوری که من فهمیدم ظاهرا جوملا یه قالب های از پیش تعیین شده ای رو برای شما فراهم می کنه که شما به راحتی و بدون هیچ گونه کدنویسی می تونید از اون ها استفاده کنید دقیقا مثل وبلاگ ها ولی اگه بخواید قالب ها رو تغییر بدید ( مثلا وقتی که هیچ قالب آماده ای جوابگوی کار شما نباشه) نیاز به برنامه نویسی با css و یا Html هست ، بازم مثل وبلاگ ها. درسته ؟
اگه غلطه اصلاح بفرمایید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2012 08:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
و یه سوال دیگه : (ببخشید من اینقدر سوال می پرسم)
اگه بخوایم از افزونه هایی که توی سایت های خارجی ارائه میشه در کنار هسته ی ترجمه شده ی فارسی استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
یا اگه ترجمه ی دو تا گروه مختلف باشه. مثلا من هسته رو از این جا دانلود و نصب می کنم. یه افزونه از extensions.joomla.org می گیرم و یه افزونه از سایت دیگه که اونا هم هسته و افزونه ها رو جداگانه ترجمه کردن.این طوری مشکلی پیش نمیاد؟
به طور خلاصه آیا سازگاری بین هسته و افزونه ها و کامپوننت های مختلف وجود داره؟
-
-
سلام
ابتدا به شما خوش آمد میگویم
من خودم در مورد امنیت نمیدونم
برای برای یادگیری اش اگر پشت کار داشته باشید و زرنگ باشید حداکثر 24 ساعته اوستا میشوید
در مورد وب خبری هم قالب خودشو دارد و از همه لحاظ کامله
با توجه به اینکه رشته شما نرم افزار من به شما توصیه میکنم حتما از جوملا استفاده کنید
در ضمن یه انجمن داره که هر چی در مورد جوملا سوال داشتی آنی واست جواب میدن
موفق باشید
-
کاربر مقابل از mra7573 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
ابتدا به شما خوش آمد میگویم
من خودم در مورد امنیت نمیدونم
برای برای یادگیری اش اگر پشت کار داشته باشید و زرنگ باشید حداکثر 24 ساعته اوستا میشوید
در مورد وب خبری هم قالب خودشو دارد و از همه لحاظ کامله
با توجه به اینکه رشته شما نرم افزار من به شما توصیه میکنم حتما از جوملا استفاده کنید
در ضمن یه انجمن داره که هر چی در مورد جوملا سوال داشتی آنی واست جواب میدن
موفق باشید
-
-
و به نظر من شما کارتون رو شروع کنید
هر جا به مشکل برخوردید حتما بچه های انجمن کمکتون می کنند
-
-

نوشته اصلی توسط
follower
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه سوال دیگه :
اون طوری که من فهمیدم ظاهرا جوملا یه قالب های از پیش تعیین شده ای رو برای شما فراهم می کنه که شما به راحتی و بدون هیچ گونه کدنویسی می تونید از اون ها استفاده کنید دقیقا مثل وبلاگ ها ولی اگه بخواید قالب ها رو تغییر بدید ( مثلا وقتی که هیچ قالب آماده ای جوابگوی کار شما نباشه) نیاز به برنامه نویسی با css و یا Html هست ، بازم مثل وبلاگ ها. درسته ؟
اگه غلطه اصلاح بفرمایید.

نوشته اصلی توسط
follower
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و یه سوال دیگه : (ببخشید من اینقدر سوال می پرسم)
اگه بخوایم از افزونه هایی که توی سایت های خارجی ارائه میشه در کنار هسته ی ترجمه شده ی فارسی استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
یا اگه ترجمه ی دو تا گروه مختلف باشه. مثلا من هسته رو از این جا دانلود و نصب می کنم. یه افزونه از extensions.joomla.org می گیرم و یه افزونه از سایت دیگه که اونا هم هسته و افزونه ها رو جداگانه ترجمه کردن.این طوری مشکلی پیش نمیاد؟
به طور خلاصه آیا سازگاری بین هسته و افزونه ها و کامپوننت های مختلف وجود داره؟
دوستان کسی نبود به این سوالای ما جواب بده ؟؟ !!
-
-
یعنی واقعا کسی نیست به این سوال های من جواب بده ؟
یه سوال کلی : ته تهش چه سایت هایی رو می شه با جوملا طراحی کرد. کسی می تونه سایت های معروفی رو معرفی کنه که با جوملا طراحی شده؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)