سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: آیا این هاست برای جوملا مناسبه؟

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

آیا این هاست برای جوملا مناسبه؟

سلام
    آیا هاست لینوکس با این مشخصات برای نصب و راه اندازی جوملا مناسبه؟مربوط به این ارائه دهندست:
    قیمت سالیانه قیمت ماهیانه پهنای باند ماهیانه
    پشتیبانی بک آپ ایمیل Addon Domains Parked Domains اکانت FTP ساب دامین دیتابیس MySql کنترل پنل فضای وب لینوکس

30,000 3,200 10 GIG نامحدود به انتخاب نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود cPanel 1 GIG
    در صورتی که میزبانش خوب نیست و یا مشخصاتش بدرد جوملا نمیخوره لطفاً یه هاست مناسب معرفی کنید.
    ویرایش توسط hamidy : 09-01-2012 در ساعت 04:18 AM دلیل: حذف لینک

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 805 بار در 630 ارسال
    با سلام

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یا علی

4. کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Joomla Armator
    Guest
    باسلام
    دوست عزیز اگر هاست بهینه و ایمن برای جوملا نیاز داشتید بنده میتونم در خدمتتون باشم.(لطفا در صورت تمایل از طریق پ.خ در ارتباط باشید)
    موفق باشید.

سلام
    توی این انجمن کلی جوای به تایپیک ها داده میشه بجز جواب سوال طرف،مثل همین تایپیک هیچکس جواب منو نداد که آیا این مشخصات که من گزاشتم مناسبه یا نه؟

Joomla Armator
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط h.mallaki67 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    توی این انجمن کلی جوای به تایپیک ها داده میشه بجز جواب سوال طرف،مثل همین تایپیک هیچکس جواب منو نداد که آیا این مشخصات که من گزاشتم مناسبه یا نه؟
    دوست عزیزم نظر مشخصی نمیشه داد چون بستگی به کار شما داره؛شاید از نظر بنده BW کافی باشه اما سایت شما ترافیک بیشتری نیاز داشته باشه.یا فضا از نظر من کافی باشه و اما شما برای دانلود/آپلودسنتر بخواید؛شما بهتره بجای بی انصافی کردن راجع به زحماتی که دوستان دارن میشکن طرز سوال پرسیدنت رو تغیییر بدی...
    مهمتر از هرچیزی توی داشتن یه هاست:
    1.امنیت مطلوب
    2.بکاپ منظم(معمولا همه جا شعار میدن روزانه اما هفتگی میگیرن)
    3.پشتیبانی مطلوب
    4.آپتایم و سرعت سرور
    5.تعداد وب سایت های روی سرور
    این هایی رو که عرض کردم رو اینقدر مهمه که حتی نمیشه به ترتیب بیان کرد در داشتن یه هاست این ها مهمه نه اطلاعات هاست.

چند وقتی هرکی از راه میرسه به بچه هایی که دارن زحمت میکشن و اطلاعات در اختیار سایزین قرار میدن یه چیزی میگه؛از مدیر تیم خواهش میکنم رسیدگی کنن...

8. کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Admin
    تشکر شده 1,289 بار در 853 ارسال
    سلام

دوست عزیز ، پاسخ شما رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز دادند. ضمن اینکه شما مشخصات خاصی ارائه ندادید.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید

چقدر انتقاد پذیر

نقل قول نوشته اصلی توسط Joomla Armator [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوست عزیزم نظر مشخصی نمیشه داد چون بستگی به کار شما داره؛شاید از نظر بنده BW کافی باشه اما سایت شما ترافیک بیشتری نیاز داشته باشه.یا فضا از نظر من کافی باشه و اما شما برای دانلود/آپلودسنتر بخواید؛شما بهتره بجای بی انصافی کردن راجع به زحماتی که دوستان دارن میشکن طرز سوال پرسیدنت رو تغیییر بدی...
    مهمتر از هرچیزی توی داشتن یه هاست:
    1.امنیت مطلوب
    2.بکاپ منظم(معمولا همه جا شعار میدن روزانه اما هفتگی میگیرن)
    3.پشتیبانی مطلوب
    4.آپتایم و سرعت سرور
    5.تعداد وب سایت های روی سرور
    این هایی رو که عرض کردم رو اینقدر مهمه که حتی نمیشه به ترتیب بیان کرد در داشتن یه هاست این ها مهمه نه اطلاعات هاست.

چند وقتی هرکی از راه میرسه به بچه هایی که دارن زحمت میکشن و اطلاعات در اختیار سایزین قرار میدن یه چیزی میگه؛از مدیر تیم خواهش میکنم رسیدگی کنن...
    درود
    دادا جون بنده قصد توهین به کسی رو نداشتم ولی این انتقاد واقعی بود و نیاز به اینچنین موضع گیری تندی نداشت،واقعی بودنش از اونجاست که من توی این انجمن حدود 20تا سوال پرسیدم که بیشتر از نصفشون بدون جوابند و یا جوابشون نامربوطه و تنها کسی که واقعاً پاسخ سوالات رو دادند آقای p30yaran بودند که بصورت کامل و صحیح پاسخ دادند در حالی که سوالات من کاملاً ابتدایی بودند دارای جوابهای ساده که با اون جواب ها از گیچ کردن من و مثل من که مبتدی هستند هم جلوگیری میشه.

Admin
    تشکر شده 1,289 بار در 853 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط h.mallaki67 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    آیا هاست لینوکس با این مشخصات برای نصب و راه اندازی جوملا مناسبه؟مربوط به این ارائه دهندست:
    قیمت سالیانه قیمت ماهیانه پهنای باند ماهیانه
    پشتیبانی بک آپ ایمیل Addon Domains Parked Domains اکانت FTP ساب دامین دیتابیس MySql کنترل پنل فضای وب لینوکس

30,000 3,200 10 GIG نامحدود به انتخاب نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود cPanel 1 GIG
    در صورتی که میزبانش خوب نیست و یا مشخصاتش بدرد جوملا نمیخوره لطفاً یه هاست مناسب معرفی کنید.
    سلام

خواسته شما با بررسی لینک زیر میسر است

ولی بررسی اینکه این سرویس دهنده خدمات مطلوبی ارائه می دهد باید از بازخوردهایی که از طریق مشتریان بدست می آید بررسی شود.

مشخصاتی که شما قرار داده اید دارای اطلاعات کاملی نیست.

موفق باشید

12. کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: