السلام علیکم
چجوری می شه به جای نام در محتوا از نام کاربری استفاده کرد؟
یعنی وقتی یه مطلی رو ارسال می کنید می نویسه ارسال شده توسط فلانی که .............. فلانی نام هستش.... می خوام به جای اون نام کاربری رو بنویسه...

السلام علیکم
چجوری می شه به جای نام در محتوا از نام کاربری استفاده کرد؟
یعنی وقتی یه مطلی رو ارسال می کنید می نویسه ارسال شده توسط فلانی که .............. فلانی نام هستش.... می خوام به جای اون نام کاربری رو بنویسه...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هنگام ایجاد مطلب از قسمت گزینه های انتشار -> ایجاد شده توسط نام مستعار هر نامی که بنویسید همان نمایش داده میشود.
اما اون رو می دونم اما از اون نمی خوام استفاده کنم. یا لا اقل یه جوری باشه که هر کاربر یه نام مستعار خاص داشته باشه و اتومات از اون استفاده شه. اگه این باشه که دیگه عالیه... یعنی همین که هر کاربر واسه خودش یه نام مستعار انتخاب کنه و به صورت اتومات اون فیلد پر شه و نام مستعارش نمایش بده
باز از پاسخی که دادید ممنونم دوست عزیز
راهش همونیه که خدمت تون عرض کردم ولی اگر نمیخواهید از این قابلیت جوملا استفاده کنید و تمایل دارید اون قسمت به صورت خودکار پرشودنوشته اصلی توسط penguinsjr [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از مدیریت جوملا به مدیریت مطالب / انتخابها /از تب مطالب / نمایش نویسنده : برروی نمایش ست کنید .
السلام علیکم
مدت زیادی از ایجاد این تاپیک می گذره اما هنوز راه حلی که می خواستم نرسیدم...
چیزی که من می خوام اینه که وقتی اون گزینه ی نمایش نویسنده رو فعال می کنم، به جای نام نویسنده، نام کاربری رو نشون بده.... یعنی اگه کسی مطلبی رو منتشر می کنه اسمش نیاد، بلکه به جای اون همون نام کاربریش بیاد... یعنی بنویسه نوشته شده توسط نام کاربری طرف.....
باید چکار کنم؟
سلام
دوست عزیز :
اینکه جوملا اومده و نام کاربر را پیشفرض قرارداده بی حکمت نیست
چون اولا نام نویسنده مهمه نه نام کاربری و دوم اینکه این از لحاظ امنیتی بهتره چون اگر نام کاربری فرد درج بشه برای هک فقط میمونه پسورد طرف
اما خودم من هم قبلا دنبال این جریان بودم و می خواستم از نام کاربری به جای نام واقعی استفاده کنم
ولی وقتی با قابلیت فیلد نام مستعار آشنا شدم دیگه نیازی به دنبال کردن این کار نمی دیدم
چون قبل از انتشار مطلب براحتی در تنظیمات نام مستعار را به دلخواه پر میکردم
اما برای این مشکل به نظرم تنها راه هک هسته جوملا باشه
و یا استفاده از افزونه ای که این قابلیت را به ما بده
شاید افزونه های مثل k2 این قابلیت رو داشته باشن (من از k2 استفاده نکردم و فقط حدس زدم)
لطفا نتایج یافته های خود را با ما اشتراک کنید
موفق باشید
ابتدا به آدرسبروید و کد زیر را در خط 21 اضافه کنید :Joomlaroot/components/com_content/views/article/tmpl/default.php
بعد به خط 138 بروید کد زیر راکد:$userid = (int)$this->item->created_by; $db = JFactory::getDBO(); $sql = "SELECT username FROM #__users WHERE id='$userid';"; $query = $db->setQuery($sql); $res = $db->loadObjectList(); $row = $res[0]; $author2 = $row->username ;
جایگزین کدکد:<?php $author = $this->item->created_by_alias ? $this->item->created_by_alias : $author2 ?>
اگر احیانا سخته تونه که این کارا رو انجام بدید من فایل default.php براتون ضمیمه میکنید شما میتونید فایل را دانلود و جایگزین آدرسی که در ابتدا گفتم بکنید.کد:<?php $author = $this->item->created_by_alias ? $this->item->created_by_alias : $this->item->author; ?>
توجه : اگر در template پیش فرض تون پوشهبود فایل ضمیمه آنجا هم جایگزین default.php قبلی کنید.html\com_content\article\default.php
ویرایش توسط shmata : 12-16-2012 در ساعت 12:27 PM
با تشکر ازشما مهندس shmata
اما به نظر شما هک جوملا چقدر می تونه دوام داشته باشه ؟
آیا با اپدیت جوملا ممکنه تغییرات داده شده از بین بره ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)