چون من این افزونه رو ندارم دقیق نمیتونم بگم اما تا جایی که یادمه :
شما باید پلاگین مربوطه را نصب کنید (رایگانه همراه با افزونه) بعد فعال اش میکنید
در هر مطلبی تمایل دارید کاربران بتونن نظر بدن target اون پلاگین را قرار میدید . همین .

چون من این افزونه رو ندارم دقیق نمیتونم بگم اما تا جایی که یادمه :
شما باید پلاگین مربوطه را نصب کنید (رایگانه همراه با افزونه) بعد فعال اش میکنید
در هر مطلبی تمایل دارید کاربران بتونن نظر بدن target اون پلاگین را قرار میدید . همین .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
الام نحوه کارش رو فهمیدم ولی مشکلم اینجاست وقتی کسی نظری میزاره کجا میتونم ببینمش یا ویرایشش کنم؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
لطفاً این افزونه را از مرکز افزونه های جوملا فارسی دانلود کنید و نصب کنید تا از مدیریت و کاربری فایس اون لذت ببرید.
بعد از اینکه کسی در محتواهای شما نظری بگذاره در منوی کامپوننت/دیدگاه جوملا میتونید نظرات را بررسی کنید و منتشر کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون دانلود کردم
ویرایش توسط amir1797 : 10-06-2012 در ساعت 04:32 PM
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام- من این ماژول رو بر روی جوملا 2.5 نصب کردم فعال هم کردم ، دونمونه نظر سنجی هم اضافه کردم اما در سایت محتوی نظر سنجی را نشون نمیده فقط جای ماژول مشخصه روی قالب ،
لطفا" راهنمایی کنیدو ممنونم
یکبار از مدیریت قالب ها قالب پیش فرض سایت تونو قالب yougrids قرار بدید و چک کنید ببینید درست نمایش میده یا خیر ؟نوشته اصلی توسط amir1797 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر باز هم نمایش نمیده...!نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
احتمالا افزونه تون مشکل داره . چون در یک بسته ی جوملا دیگه و در یک قالب دیگه هم مشکل دارد .
علاقه مندی ها (Bookmarks)