-
مشکل در منوی قالب
سلام. یکی به داد من برسه ...
توی این سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه به منوی امام جمعه یه نگاهی بندازید یه زیرمنو داره که هاشور خورده ... کلا وقتی به یه زیرمنو در منوی اولیه زیرمنو میدم به صورت هاشور در میاد... کلافه ام کرده کسی نیست سر در بیاره این مشکل رو حل کنه بره پی کارش ؟!! تشکر...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-01-2012 04:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
قالب شما تجاری می باشد و برای راهنمایی و مشکلات آن باید به سایت مبدا مراجعه بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینبار شما را راهنمایی میکنم
در ccs فایل megamenu
background-repeat: repeat-x;
را به
background-repeat: notrepeat;
تغییر دهید.
/* Line 8 */
.ja-megamenu ul.level0 li.mega a.mega.over, .ja-megamenu ul.level0 li.mega a.mega.active
{
background-color: #e5e5e5;
background-image: url("../templates/ja_nex/images/hover-menu.gif");
background-repeat:
repeat-x;
در ادامه برای پشتیبانی از افزونه ها و قالب های تجاری به سایت مبدا مراجعه بفرمایید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
دوست عزیز سلام
قالب شما تجاری می باشد و برای راهنمایی و مشکلات آن باید به سایت مبدا مراجعه بفرمایید.
اینبار شما را راهنمایی میکنم
در ccs فایل megamenu
background-repeat:
repeat-x;
را به
background-repeat:
notrepeat;
تغییر دهید.
در ادامه برای پشتیبانی از افزونه ها و قالب های تجاری به سایت مبدا مراجعه بفرمایید.
یا حق.
سلام
من هر چه سعی کردم موفق نشدم ،، اصلا ظاهرا روی notrepeat بود ... اگه یوزر و پسورد cpanel رو بدم می تونید این مشکل رو برطرف کنید؟
-
-
سلام آقا محمد محسنی چی شد ؟ به دادم برس ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)