سلام
من وقتی این افزونه رو نصب می کنم دیگه پنل مدیریت باز نمی شه و این اررور میده چند بار هم تست کردم باز همین جور می شه ، مشکلم از کجاست
Fatal error: Using $this when not in object context in /libraries/joomla/plugin/plugin.php on line 103

سلام
من وقتی این افزونه رو نصب می کنم دیگه پنل مدیریت باز نمی شه و این اررور میده چند بار هم تست کردم باز همین جور می شه ، مشکلم از کجاست
Fatal error: Using $this when not in object context in /libraries/joomla/plugin/plugin.php on line 103
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
افزونه رو از کجا دریافت میکنید ؟
چه ورژنی ؟
از این افزونه استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 08-29-2012 در ساعت 07:05 AM
سلام
من از سایت خودش و از لینک زیر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این لینکی که شما ارسال کردید که لینک دانلود نداره؟؟
خدا خیر انجمن های انگلیسی بده .
آقا میگن مشکل از زبان مدیریت سایت اگه بکنی انگلیسی درست می شه ، منم کردم درست شد .
مشکل از کجاست که اینجور می شه راه حلی براش هست؟؟
این موارد رو قبلا بچه زحمت کشیدن آموزش شو تهیه کردند شما فقط باید جستجو میکردید تا یک reference پارسی پیدا کنید
خیلی ممنون ولی این که فقط آموزش کامپوننت بودش و ربطی به مشکل من نداشت !! من راه حلی برای مشکلم داخل این ۀموزش پیدا نکردم
سلام
توی جوملا 2.5 یک سری حساسیت ها روی فایل ترجمه هست
اگر نسخه ی شما فرضاً 1.7.3 باشه باید از همون ترجمه استفاده کنید مگر اینکه خودتون بصورت دستی تغییرات رو اعمال کنید
البته خطایی که داده شده مربوط به پلاگینه!
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)