-
ثبت نام بر اساس تایید ایمیل
ثبت نام بر اساس تایید ایمیل
می خواستم از دوستان خواهش کنم که ماژول یا کامپوننتی رو بهم معرفی کنند که ثبت نام حرفه ای داشته باشد برای جوملا 2.5 سازگار باشد و در ماژول معرفی شده در صفحه ثبت نام بعد از زدن دگمه ثبت اطلاعات به کاربر اعلام کند که از طریق ایمیل پیگیری کنید و لینک ثبت نام تکمیل شود.
و آیا میشه برای ایمیل هایی که برای کاربران ارسال می شود قالب تعریف کرد.
یعنی اگه از no-reply ایمیل ارسال میگردد برای تایید ایمیل، بازیابی رمز عبور، بازیابی نام کاربری در قالبی تعریف شده ارسال شود.
با تشکر از دوستان عزیز.
ویرایش توسط arses : 09-01-2012 در ساعت 10:21 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-01-2012 10:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من جاش رو پیدا نمیکنم کجا کار شده کسی امکانش هست از دوستان راهنمایی کنه ؟
-
-
سلام
می خواستم از دوستان خواهش کنم که ماژول یا کامپوننتی رو بهم معرفی کنند که ثبت نام حرفه ای داشته باشد برای جوملا 2.5 سازگار باشد و در ماژول معرفی شده در صفحه ثبت نام بعد از زدن دگمه ثبت اطلاعات به کاربر اعلام کند که از طریق ایمیل پیگیری کنید و لینک ثبت نام تکمیل شود.
از افزونه ی Cb استفاده کنید. نمونه ش در سایت سمینار هست
و آیا میشه برای ایمیل هایی که برای کاربران ارسال می شود قالب تعریف کرد.
مورد رایگانی پیدا نکردم. این مورد رو بررسی کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از افزونه ی Cb استفاده کنید. نمونه ش در سایت سمینار هست
سلام جناب مهندس صفاجوي:
خوشحالم كه در خدمتون هستم
لطفا" بفرمائيد علت اين خطاي مرموز كه من در هنگام ويرايش اطلاعات شخصيم حتي در سايت سمينار با آن روبرو شدم چيست !!!!؟
moscomprofiler::store failed: Unknown column 'lastResetTime' in 'field list' SQL=UPDATE `dpzcv_comprofiler` SET `user_id`=*****,`firstname`='*****',`lastname`='** ***',`hits`='0',`message_last_sent`='0000-00-00 00:00:00',`message_number_sent`='0',`avatar`='259_ 504871937c029.jpg',`avatarapproved`='1',`approved` =1,`confirmed`=1,`registeripaddr`='46.249.115.126' ,`cbactivation`='',`banned`='0',`acceptedterms`='1 ',`lastupdatedate`='2012-09-06 08:37:21',`cb_father`='امير',`cb_tavalod`=55,` cb_tahsilat`='*****',`cb_job`='*****',`cb_phone`=' *******',`cb_mobile`='******',`cb_post`='-5',`cb_soalashnaei`='سایت '....
نكته خيلي جالب اينست كه كه شبيه اين خطاها رو در ويرايش مشخصاتم در سايت آقاي poonoodi ويكي از سايت هاي خودمم نيز داشتم!!!
با تشكر
ویرایش توسط safajuy : 10-06-2012 در ساعت 02:44 PM
دلیل: اصلاح اطلاعات شخصی
-
-
افزونه CB رو گرفتم تست هم کردم اما مربوط به فرومه و اطلاعات کاربران و ن ثبت نام آیا آموزشی هست ازش مهندس شاید بیشتر اطلاعات بهم بده و ثبت نام هم داشته باشه.
و اینکه این دوستمون میگه error دارخ این افزونه ؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)