-
قالب های شرکت جوملا آرت
سلام الان بیشتر سایت های قالب فروش رو نگاه کردم دید کلا قالبهاشون رو از سایت joomlart.com میگیرن و فقط یه فارسی سازی میکنن و به قیمت گراف با لایسنس خودشون میفروشن در حالی که خود جولا آرت این کار رو انجام نمیده میخواستم بدونم چطوری باید قالب های جوملا آرت رو گیر آرود البته مال سایت انگلیسیش و ایا به راحتی میشه فارسیش کرد ؟؟ من هر کاری میکنم نمیتونم عضویت پولیش رو بگیرم چون از پی پل باید پرداخت کنم راه حل شما چیه من قالب portifilo رو میخوام اونم فارسی و میخوام روی جوملایی که الان نصب هست نصبش کنم ولی این سایت های قالب فروش میگین لایسنس یه دامنه رو داره و اینکه قالب رو همراه خود جوملا میدن یعنی من باید کل جوملام رو پاک کنم تا اقا بیاد یه قالب به من بده یعنی با تنظیمات خودش روی هاست من ؟؟ من این کار رو انجام نمیدم چون کلاه برداریه . دوستان نظر شما چیه برم یه عضویت از خود سایت از طریق پای پل بخرم و قالب رو دانلود کنم و فارسیش کنم ؟؟ راه حل شما چیه؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-01-2012 07:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
برای خرید با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مکاتبه کنید.
یا حق.
-
-
برای خرید کلیه قالب های شرکت های طراحی وب بدون لایسنس از طریق پ.خ میتونید با بنده هم در ارتباط باشید.(قریب به 90% قالب های شرکت های طراحی قالب جوملا2.5 رو دارم)
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
takab1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام الان بیشتر سایت های قالب فروش رو نگاه کردم دید کلا قالبهاشون رو از سایت joomlart.com میگیرن و فقط یه فارسی سازی میکنن و به قیمت گراف با لایسنس خودشون میفروشن در حالی که خود جولا آرت این کار رو انجام نمیده میخواستم بدونم چطوری باید قالب های جوملا آرت رو گیر آرود البته مال سایت انگلیسیش و ایا به راحتی میشه فارسیش کرد ؟؟ من هر کاری میکنم نمیتونم عضویت پولیش رو بگیرم چون از پی پل باید پرداخت کنم راه حل شما چیه من قالب portifilo رو میخوام اونم فارسی و میخوام روی جوملایی که الان نصب هست نصبش کنم ولی این سایت های قالب فروش میگین لایسنس یه دامنه رو داره و اینکه قالب رو همراه خود جوملا میدن یعنی من باید کل جوملام رو پاک کنم تا اقا بیاد یه قالب به من بده یعنی با تنظیمات خودش روی هاست من ؟؟ من این کار رو انجام نمیدم چون کلاه برداریه . دوستان نظر شما چیه برم یه عضویت از خود سایت از طریق پای پل بخرم و قالب رو دانلود کنم و فارسیش کنم ؟؟ راه حل شما چیه؟؟؟
تا جایی که من خبر دارم هر بسته quick start تو تقریبا بین 50 تا 70 تومان میفروشن که با توجه به زحمت فارسی سازی و پشتیبانی و قیمتی که دوستان به مشتری نهایی میدن نمیشه گفت به قیمت گزافی میفروشن .
ولی همونطور که دوستم فرمودند این امکان وجود داره که شما قالب هارا با لایسنس خریداری کنید (این کار مزایای ویژه ای داره که توضیح اش مفصله) برای خرید با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مکاتبه کنید.
-
-
بسته نصبی قالب portifilo رو از کجا باید بخرم دوستان یکی کمک کنه لطفا فارسی هم باشه
-
-
دوست عزیز در بالا هم به آن اشاره شد.
دوست عزیز سلام
برای خرید با
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مکاتبه کنید.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)