-
چگونه میتوان لینکی که با فوکادانلود در مطلب قرار داده ایم با rsmembership محدود کنیم؟
با سلام به همه دوستان.
میخواستم بپرسم که چطوری میشه لینکی رو که با استفاده از فوکا دانلود در مطلبم گذاشتم ، این لینک رو بوسیله افزونه آر اس ممبر شیپ محدود کنم و فقط اعضای ویژه که حق عضویت پرداخت کردن بتونن لینک رو ببینن و یا اون لینک رو دانلود کنن؟
نمیخوام کل مطلب رو یا ادامه مطلب رو با آر اس ممبر شیپ محدود کنم چون در اون صورت وضعیت سئوی سایت به هم میریزه و از اونجا که گوگل عضو سایت نیست و نمیتونه ادامه مطالبی رو که با آر اس ممبر شیپ محدود شده باز کنه و ببینه ، در نتیجه سئوی سایت کلاً نابود میشه.
بنابراین فقط میخوام url اون ویدیو رو که لینکش رو با فوکا دانلود توی مطلبم گذاشتم ببندم و محدود به اعضای ویژه کنم.
البته لینک اون ویدیو رو کپی کردم و بردم توی ار اس ممبر شیپ ولی متاسفانه عمل نکرد و همچنان لینک دانلود میشه.
من حتی فولدری که ویدیوهام توش بود رو با آر اس ممبر شیپ بستم ولی باز هم اون لینک که توی همون پوشه هستش دانلود میشه برای همه.
البته ناگفته نماند که من پوشه دیفالت فوکا دانلود رو تغییر دادم و اونو روی ساب دامنه سایتم تنظیم کردم و از ویدیوهای داخل ساب دامنه سایتم به فوکا دانلود لینک میدم.
یه سوال دیگه:
میشه کلاً عضویت سایت رو غیر فعال کرد و به جاش عضویت با آر اس ممبر شیپ رو گذاشت و با پلاگین لینکها رو بست به صورتی که فقط کسانی که با آر اس ممبر شیپ وارد میشن بتونن اون لینکها رو ببینن؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
ویرایش توسط zagros : 09-02-2012 در ساعت 12:51 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-02-2012 12:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)