با سلام.
بنده نیاز به یک ماژول دستور و یا ... دارم که بتونم توسط اون یک فایل سی اس اس یا یک استایل ساده رو فقط در ادامه مطلب اجرا کنم .
ممنون.

با سلام.
بنده نیاز به یک ماژول دستور و یا ... دارم که بتونم توسط اون یک فایل سی اس اس یا یک استایل ساده رو فقط در ادامه مطلب اجرا کنم .
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما هر استایلی که دوست دارید میتونید به
reamodre.
بدید در css
ممنون از جواب سریعتون !
من منظورم این بود که این استایل فقط در صفحه ی ادامه ی مطلب اجرا بشه و در صفحه ی اصلی اجرا نشه .
اگه به کلاس reamodre مقدار بدم فقط در ادامه ی پست ها و نه در صفحه ی اصلی اعمال میشه ؟
مطالبی که بعد از readmore وجود دارند را در یک div با کلاس مشخص قرار بدید و بهشون استایل بدید
ممنون بابت پاسخ! ببینید سایت دوستم مطالب زیادی داره این مشکل با قالبش هست اگه منظور شما اینه که مطالب رو ویرایش کنم و به خود مطلب دایو بدم امکان پذیر نیست . قالبش رو هم اگه بخوام ویرایش بکنم باید کدوم قسمتش ویرایش بشه؟ توی وردپرس فایل single.php ویرایش میشد . البته اگه دستور یا ماژولی چیزی باشه بهتره چون من به سایتش دسترسی ندارم و خودم نمیتونم ویرایش بکنم فقط میتونم براش ماژول یا دستور رو بفرستم تا انجام بده.
دوست عزیز شما دقیقاً برای چه کاری میخواهید اینکار را انجام دهید !؟
بفرمایید تا راه حل اصولی به شما ارائه کنیم !
کامپوننت محتوای جوملا برای هر قسمتش یک قالب جداگانه دارد که میتوانید آنرا ویرایش کنید !
وارد پوشه زیر شوید
components\com_content\views\article\tmpl
و در اینجا صفحه ادامه مطلب خود را با توجه به نیاز خود ویرایش کنید !
البته توجه داشته باشید قبل از اینکار در پوشه قالب خود بررسی کنید اگر پوشه html هست یعنی باید در آنجا ویرایش کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)