-

نوشته اصلی توسط
amirsam_1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله اینکار انجام شده در جایی که 200 سیستم ازش استفاده میکنند
خیلی ممنون از توجهی که کردین خدا خیرتون بده،از همون اول Put Online بود ولی نمی دونستم کاربردش چیه! شما که گفتین جرقه ای تو ذهنم شکل گرفت رفتم
تو browser یکی از Client های شرکت Ip + آدرس سایتی که ساخته بودم رو زدم دیدم بله بالا اومد،باورم نمیشد!
درسته فعلا تو مرحله ی تست از همین سیستم استفاده میکنیم و تو مرحله ی تست نهایتا 100 Client استفاده کنند!
اما تو مرحله ی نهایی که احتمالا میره رو حدود Client 1000 حالا همین حدود(ممکنه بیشتر یا کمتر) باید رو سرور لینوکسی نصب بشه؟ این دیگه به نظرتون جواب نمیده؟
یه چیزیو اشاره نکردین،cpanel هم یک اپلیکیشن سرور Free هستش؟ من که قرار نیست از اینترنت استفاده کنم!
پس هزینه ای بابت اینترنت نباید بدم! سخت افزار پشتیبانی کننده که هم همون سرور موجود در شرکته! گفتم هزینه ای نمی تونم بکنم،خواهشا پیشنهاد رایگان بدبد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-02-2012 12:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mrm88
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از توجهی که کردین خدا خیرتون بده،از همون اول put online بود ولی نمی دونستم کاربردش چیه! شما که گفتین جرقه ای تو ذهنم شکل گرفت رفتم
تو browser یکی از client های شرکت ip + آدرس سایتی که ساخته بودم رو زدم دیدم بله بالا اومد،باورم نمیشد!
درسته فعلا تو مرحله ی تست از همین سیستم استفاده میکنیم و تو مرحله ی تست نهایتا 100 client استفاده کنند!
اما تو مرحله ی نهایی که احتمالا میره رو حدود client 1000 حالا همین حدود(ممکنه بیشتر یا کمتر) باید رو سرور لینوکسی نصب بشه؟ این دیگه به نظرتون جواب نمیده؟
یه چیزیو اشاره نکردین،cpanel هم یک اپلیکیشن سرور free هستش؟ من که قرار نیست از اینترنت استفاده کنم!
پس هزینه ای بابت اینترنت نباید بدم! سخت افزار پشتیبانی کننده که هم همون سرور موجود در شرکته! گفتم هزینه ای نمی تونم بکنم،خواهشا پیشنهاد رایگان بدبد

دوست عزیز نگفتین به نظرتون رو 1000 کلاینت جواب نمی ده؟
خواهشا اگه راجب ایمیل سرور هم اطلاع دارین بگین،تا اونجا که میدونم جوملا ورژن 2.5
از پورتکل smtp پشتیبانی میکنه،چون میخوام به صورت اینترانت استفاده کنم نمیشه از
ایمیل های اینترنتی نظیر جیمیل و یاهو استفاده کرد! به نظرتون چه میل سروری رو میشه رو
همون سروری که جوملا نصبه استفاده کنم تا با سایت مچ بشه و بعد از همون برای ثبت نام
اعضایی که قراره تو سایت جوملایی ساخته شده عضو بشن ویا تو قسمت تماس با ما ازش
استفاده کنم! میدونین که ثبت نام اعضا بدون ایمیل مقدور نیست!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)