-
راه اندازی یک اینترانت شرکتی غیر متصل به اینترنت با جوملا! مرسی از لطفی که خواهید کرد
با سلام خدمت اساتید،دوستان و سایر عزیزان
قصد راه انداری یک اینترانت در شرکتم رو دارم(یعنی بم محول شده)
میخوام یه انجمن گفتگو تو محیط داخل شرکت رو داشته باشم و یک سری امکانات دیگه مثل چت آنلاین
اما کارهایی که کردم:
(خیلی از راهنماهارو خوندم،رو سیستم لوکال خودم طبق راهنماهای انجام شده Wamp Server رو نصب کردم
و جوملای 2.5 رو روش نصبیدم،واسه انجمن هم از کیوننا ورژن 1.7 فارسی شده استفاده کردم و مجموعه های
مورد نیاز ایجاد شد هرچند که بعد از ایجاد 700 تاپیک انگار قاطی کرده و یه سری تاپیکارو نمایش نمیده!)
متاسفانه به خاطر امنیت شرکتمون(تصمیمی که مدیرا گرفتن) نمیشه من سایت ایجاد شده رو روی هاستی مثل Cpanel
قرار بدم و اونو رو اینترنت پاپلیش کنم! بمن گفتن رو بستر شبکه ی خودمون باید ایجاد کنیش(یعنی بصورت اینترانت)
حالا میخوان یه سرور در اختیارم قرار بدن! تا من سایتم رو روی اون بالا بیارم و این میشه چیزی که به کمک شما احتیاج دارم:
1) چطوری سرور در اختیار قرار داده شده رو به هاستی واسه نصب جوملا تو بستر اینترانت شرکتمون تبدیل کنم؟
2)به چه برنامه ها و تنطیماتی واسه این کار احتیاج دارم؟ (شما فکر کنید هیچی رو سرور نصب نیست)
3)آیا میتونم از همین سرور همزمان به عنوان یک ایمیل سرور استفاده کنم تا موقع ثبت نام کاربرا تو قسمت کاربری سایت
جوملایی از همون استفاده کنیم واسه ثبت نام،ایجاد پیام های مختلف و یا پخ ها(پیغام خصوصی های انجمن) برای اینکار
از چه برنامه ها و یا تنظیماتی که اونو با جوملا مچ کنه باید استفاده کنم؟
4)با توجه به قاطی کردن کیوننا ورژن 1.7 که ازش استفاده کردم(بعد از ایجاد 700 تاپیک) به نظرتون گزینه ی بهتری هست؟
5)میشه الزام وارد کردن ایمیل رو از بخش کاربری جوملا واسه ثبت نام اعضای جدید برداشت تا بدون وارد کردن ایمیل بشه عضو شد؟
و اگه جواب مثبته چظوری؟
5)و در نهایت پس از لطفی که واسه جواب به سوالام کردین چطوری سایت ایجاد شده رو رو بستر شبکه ی داخلیمون تو شرکت
قرار بدم تا بشه اعضای شرکت توش عضو بشن و ازش استفاده کنن؟
شرمنده که سوالام زیاده من تازه به جمع جوملاییا پیوستم درضمن شما فکر کنین زندگی یه جوون به این قضیه بستگی داره!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-02-2012 07:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
همون کاری که با cpanel در سرور انجام میدید همونو برای سرور اینترانت داخلی تون انجام بدید
آموزشهای مربوط به cpanel در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده .
-
-
دوست عزیز برای ساخت فروم بنظر بنده از vb استفاده کنید بهتره؛
هر کسی را بهر کاری ساختند...:d
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همون کاری که با cpanel در سرور انجام میدید همونو برای سرور اینترانت داخلی تون انجام بدید
آموزشهای مربوط به cpanel در
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده .
ممنون دوست عزیز،یعنی Cpanel یه نرم افزاره که رو سرور نصب میشه؟ منم رو سرور داخلی خود Cpanel رو نصب کنم؟
میدونم که نیاز به یک وب سروره! اما واسه اینترانت چه وب سروری؟ Cpanel مجانیه؟ اگه پولی باشه متاسفانه مقدور نیست 

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز برای ساخت فروم بنظر بنده از vb استفاده کنید بهتره؛
هر کسی را بهر کاری ساختند...:d
ممنون دوست عزیز،بله میدونم وی بولتین بهترینه اما اینا هزینشو بم نمیدن! متاسفانه وی بولتین پولیه! در ضمن باید با سایت
جوملایی join بشه مثله همین فاروم! که خودش دردسره! اونا یه سری امکانات رو هم رو سایت میخوان که رو فاروم صرف قابل پیاده ساری نیست!
-
-

نوشته اصلی توسط
mrm88
ممنون دوست عزیز،یعنی Cpanel یه نرم افزاره که رو سرور نصب میشه؟ منم رو سرور داخلی خود Cpanel رو نصب کنم؟
میدونم که نیاز به یک وب سروره! اما واسه اینترانت چه وب سروری؟ Cpanel مجانیه؟ اگه پولی باشه متاسفانه مقدور نیست
ممنون دوست عزیز،بله میدونم وی بولتین بهترینه اما اینا هزینشو بم نمیدن! متاسفانه وی بولتین پولیه! در ضمن باید با سایت
جوملایی join بشه مثله همین فاروم! که خودش دردسره! اونا یه سری امکانات رو هم رو سایت میخوان که رو فاروم صرف قابل پیاده ساری نیست!
اینترانتی که شما میخواهید سایت تونو در اون راه بندازید به هرحال یک وب سرور داره اگر هم نداره در کامپیوتر سرور xampp یا ومپ رو نصب کنید . اینکه چه کار کنید که اینترانت راه بیوفته مربوط به مباحث شبکه است نه جوملا .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
اینترانتی که شما میخواهید سایت تونو در اون راه بندازید به هرحال یک وب سرور داره اگر هم نداره در کامپیوتر سرور xampp یا ومپ رو نصب کنید . اینکه چه کار کنید که اینترانت راه بیوفته مربوط به مباحث شبکه است نه جوملا .
یعنی میشه Wamp که الان رو سیستم لوکالم دارم رو به عنوان وب سرور اصلیم رو سرور استفاده کنم؟ کسی تاحالا این کارو کرده؟ جواب میده؟
راجب اون بحثم هم درسته شبکه ایه اما شبکه ی جوملاییه نه هر شبکه ای! خوب وقتی یه سوالیو مطرح میکنیم نه باید واسه بهتر شدن و واضح تر شدنش،
کاربردشم بگیم تا شما عزیزان تو راهنماییایی که لطف میکنین بهتر بتونین بش بپردازین؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mrm88
2)به چه برنامه ها و تنطیماتی واسه این کار احتیاج دارم؟ (شما فکر کنید هیچی رو سرور نصب نیست)
3)آیا میتونم از همین سرور همزمان به عنوان یک ایمیل سرور استفاده کنم تا موقع ثبت نام کاربرا تو قسمت کاربری سایت
جوملایی از همون استفاده کنیم واسه ثبت نام،ایجاد پیام های مختلف و یا پخ ها(پیغام خصوصی های انجمن) برای اینکار
از چه برنامه ها و یا تنظیماتی که اونو با جوملا مچ کنه باید استفاده کنم؟
4)با توجه به قاطی کردن کیوننا ورژن 1.7 که ازش استفاده کردم(بعد از ایجاد 700 تاپیک) به نظرتون گزینه ی بهتری هست؟
5)میشه الزام وارد کردن ایمیل رو از بخش کاربری جوملا واسه ثبت نام اعضای جدید برداشت تا بدون وارد کردن ایمیل بشه عضو شد؟
و اگه جواب مثبته چظوری؟
5)و در نهایت پس از لطفی که واسه جواب به سوالام کردین چطوری سایت ایجاد شده رو رو بستر شبکه ی داخلیمون تو شرکت
قرار بدم تا بشه اعضای شرکت توش عضو بشن و ازش استفاده کنن؟
2 - شما نیاز دارید تا روی سرور خود لینوکس رو نصب کنید سپس cpanel رو نصب کنید که آموزش نصب سی پنل روی لینوکس رو میتونید تو نت سرچ کنید
3 - شما اگه یه میل سرور از میل سرورهای سی پنل رو تنظیم کنید روی آی پی استاتیکی که می تونید روی سرور خودتون ست کنید در اون صورت یه میل سرور لوکال خواهید داشت.
5 - راه دیگه ای هم وجود داره که اگه میل نخواهید شرایط ثبت اعضا و سطوح دسترسی هر عضو توسط مدیر سایت یا شخص مسئول انجام بشه
6- در نهایت شما روی فایل منیجر سی پنل سرورتون با نصب جوملا، امکان دسترسی اعضا رو با اختصاص نام دامنه داخلی ( یا آی پی ) به اعضا شبکه لوکال می تونید بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
amirsam_1
2 - شما نیاز دارید تا روی سرور خود لینوکس رو نصب کنید سپس cpanel رو نصب کنید که آموزش نصب سی پنل روی لینوکس رو میتونید تو نت سرچ کنید
3 - شما اگه یه میل سرور از میل سرورهای سی پنل رو تنظیم کنید روی آی پی استاتیکی که می تونید روی سرور خودتون ست کنید در اون صورت یه میل سرور لوکال خواهید داشت.
5 - راه دیگه ای هم وجود داره که اگه میل نخواهید شرایط ثبت اعضا و سطوح دسترسی هر عضو توسط مدیر سایت یا شخص مسئول انجام بشه
6- در نهایت شما روی فایل منیجر سی پنل سرورتون با نصب جوملا، امکان دسترسی اعضا رو با اختصاص نام دامنه داخلی ( یا آی پی ) به اعضا شبکه لوکال می تونید بدید
مرسی دوست عزیز؛مشکل اینجاست سرور ویندوزیه! راه حل ویندوزی ندارید؟ Apache که توی Wamp موجوده نمی تونه به تنهایی نقش Cpanel رو تو ویندوز ایفا کنه؟
وب سرور ویندوزی اصلا هست واسه جوملا؟ چون گفتم خبری از اینترنت نیست،یه شبکه لوکال با فوقش 500-600 یوزره دیگه اصلا 1000 تا در نظر بگیرید
-
-

نوشته اصلی توسط
mrm88
مرسی دوست عزیز؛مشکل اینجاست سرور ویندوزیه! راه حل ویندوزی ندارید؟ Apache که توی Wamp موجوده نمی تونه به تنهایی نقش Cpanel رو تو ویندوز ایفا کنه؟
وب سرور ویندوزی اصلا هست واسه جوملا؟ چون گفتم خبری از اینترنت نیست،یه شبکه لوکال با فوقش 500-600 یوزره دیگه اصلا 1000 تا در نظر بگیرید
شما می تونید با PUT online در wamp امکان کانکت دیگر اعضا شبکه رو به IP 127.0.0.1 فعال کنید.
موفق باشید
-
-
بله اینکار انجام شده در جایی که 200 سیستم ازش استفاده میکنند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)