-
یک صفحه برای هر کاربر
سلام به همگی
دوستان خسته نباشید
من سرچ کردم ولی نتیجه درستی نگرفتم پس این تاپیک رو زدم 
من می خوام کاربران سایتم که دارای یوزر و پسورد هستن بتونن یک صفحه شخصی برای خودشون داشته باشن که بتونن اون رو مدیریت کنن ( یعنی مطالبش رو بتونن تهییر بدن) البته بدون ورود به بخش مدیریت. در ضمن این صفحه رو همه بازدیدکنندگان سایت بتونن ببینن.
از momblog هم استفاده کردم در ارسال مطالب و لینک دادن و ... مشکل داشتم که درست نشد.
ممنون می شم کمکم کنین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2007 12:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : یک صفحه برای هر کاربر
دقیقا مشکلتون با momlog چی بود؟ اصولا نباید با این مشکلی داشته باشید.
-
-
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=4674.msg28791#msg28791 date=1171412301]
دقیقا مشکلتون با momlog چی بود؟ اصولا نباید با این مشکلی داشته باشید.
[/quote]
خیلی ممنون از توجه تون...
من mamblog رو نصب کردم (البته روی لوکال) این مشکل ها رو داشت:
- می خوام برای صفحات زیر مجموعه اش از یک قالب بخصوص استفاده بشه
- هر کاربر فقط بتونه یک صفحه ایجاد کنه و اون رو تغییر بده نه بیشتر
- کاربر توانایی قرار دادن فایل رو در سایت داشته باشه (البته با محدودیت حجم فایل مثلا هر فایل تا سقف 100KB) که بازدیدکنندگان بتونن دانلود کنن
- لینک دادن به صفحه یک کاربر بصورتی باشد که بتواند مستقیم صفحه وی را برای بازدیدکننده نشان بدهد
- در صفحه کاربر هیچ موردی (مانند منو و ...) غیر از آنچه وی آپلود می کند نشان داده نشود . البته لوگوی بالای سایت و فوتر از این قضیه مبرا هستند
- آدرس صفحه کاربر به صورت xxxx.com/username و یا username.xxxx.com باشد.
با توجه به اینکه من سعی خودم رو کردم ولی موفق نشدم اینها رو با mamblog حل بکنم.
در ضمن من درصدد تهیه کامپننت مدیریت کاربران از بروبچه های تیم مامبولرن هستم، چنانچه این کامپوننت می تونه این مشکلات منو حل بکنه دوستان بهم بگین.
و در پایان اگه کامپوننتی هست که بتونه اون خواسته های من رو برآورد کنه به من معرفیش کنین ممنون می شم را رابطه با پولی بودنش هم مشکلی نیست.
از همگی ممنونم
-
-
خب فکر کنم برای نیاز شما احتیاج به گسترش امکانات برنامه mamlog هست که میتونید سفارشش رو به تیم برنامه نویسی (آقایان سیادتی یا فیروزمندان) بدین، اما در مورد ایجاد SubDomain برای هر وبلاگ مثلا xxx.javad4u.net شما باید یه API هم برای برقراری ارتباط با Host Manager سرورتون ایجاد کنید که تقریبا جدای از بحث مامبو هست. خواستین تا بیشتر توضیح بدم.
-
-
مهندس احمد زاده گرانقدر؛
از توجه تون سپاسگذارم.
اگه میشه هم برای من و هم دوستانی که همچین مشکلی دارن، یک توضیح جامع بدین که چطوری اون مشکلم رو حل بکنم.
از آقایان سیادتی و فیروزمندان (ضمن تشکر و خسته نباشید) هم درخواست دارم که اگه می تونن این مشل رو با یک کامپوننت برای من حل بکنن همینجا اعلام بفرمایند تا من در این رابطه با این دوستان مکاتبات لازم رو انجام بدم.
بازم ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)